Buitenkeuken razend populair

Buitenkeuken razend populair

Buitenkeuken

Een buitenkeuken maakt de veranda compleet. Als we buiten leven, willen we dat zo kunnen doen als binnen. We willen er comfortabel kunnen zitten, praten, lezen en doen waar we zin in hebben. Op mooie dagen willen we eigenlijk niet meer naar binnen. 

Dat verklaart waarom een keuken buiten zo populair is. Natuurlijk maken we al heel lang eten buiten klaar in de zomer. Wie heeft er geen barbecue? De laatste jaren is niet alleen het comfort van de woonkamer naar buiten gekomen. Nee, ook de keuken verplaatsen we in de zomer het liefst naar buiten. Niet letterlijk natuurlijk, we bouwen er één voor buiten. 

Buitenkeuken

Houten buitenkeuken

Alle comfort ook buiten 

Het hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. Met planken van steigerhout en terrastegels van beton als aanrechtblad kom je al een heel eind. Een aansluiting voor water hebben we meestal al wel in de tuin. En de buitenkraan werkt prima. Kortom, je kunt er zover in gaan als je zelf wilt. 

Bij de veranda op de foto bouwden we een houten achterwand met een keuken met een kastje met dubbele deur en enkele planken. Op het verlaagde deel zal nog een fraaie green egg geplaatst worden. Het aanrechtblad combineert mooi met de hardstenen sokkels van de veranda. 

De achterwand van de keuken fungeert meteen als zijwand voor privacy en beschutting. De keuken is klaar om ingericht te worden. Nog even en de gerechten kunnen meteen buiten op tafel. Dat is nog eens genieten!

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *