De 100ste veranda!

De 100ste veranda!

Alweer een paar jaar bouw ik met veel plezier houten veranda’s. De vragen en wensen die ik krijg zijn uiteenlopend en soms loop ik tegen uitdagingen aan. Extra bijzonder als er dan vervolgens een technisch en esthetisch mooi product ontstaat. Een volger op Facebook gaf ons dan ook het compliment dat de veranda’s steeds ingenieuzer worden.

In mijn werkplaats maak ik de veranda op maat zover mogelijk klaar zodat we bij de woning in ca. 3 dagen klaar zijn met de bouw. Terwijl ik de planning voor de bouw en montage van de nieuwe opdrachten opstelde, viel mij onlangs op dat we onze 100ste veranda zouden gaan plaatsen.

Ik dacht nog:”Moeten we daar nu wel of niet iets mee doen?” Nog even over gedubt, maar toen besloten er zeker aandacht aan te besteden. Dat bleek een goede keuze, want de reacties waren zo positief en we kregen veel felicitaties en complimenten. Onze berichten bereikten maar liefst 3.856 mensen op Facebook en daar zijn we heel blij mee!

Als je ons al langer volgt, dan weet je dat we altijd een fles wijn geven bij de oplevering. Een mooi gebaar om de veranda in te wijden. De 100ste veranda was een feest en daar hoort taart bij en daarom lieten we een heerlijke taart bezorgen bij de klant waar de 100ste veranda gebouwd werd.


Feest vieren we samen met de klant!

We hopen nog veel feestjes te mogen vieren en bedanken iedereen voor de support!

Groeten,
Wil Withoos

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *