Elke veranda heeft zijn verhaal

Elke veranda heeft zijn verhaal

Elke veranda heeft zijn verhaal

Elke klant heeft unieke wensen; wensen waar ik graag naar luister en die ik als het even kan ook laat uitkomen. Ook na het bouwen van tientallen veranda’s komt er nog wel eens een vraag waarbij ik diep moet nadenken hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Meestal vormt dit een mooie uitdaging en kan ik de klant laten weten dat het allemaal wel goedkomt. Als dit dan uiteindelijk lukt, geeft dit een geweldig voldaan gevoel! Als het niet kan, zeg ik het overigens ook eerlijk en denk ik mee over een alternatieve oplossing. Zo heeft elke veranda zijn verhaal.

Je maakt wat mee

Als veranda vakman maak ik nog wel eens wat mee en kom ik thuis met nieuwe verhalen. Ik kom zo veel leuke klanten tegen, allemaal mensen met een eigen verhaal op zoek naar hun eigen droomplek in de tuin. Zo kwam ik in Amsterdam bij een ontzettend aardige kunstenares terecht. Ik ben er gastvrij ontvangen en heb ook haar atelier mogen bekijken. Zij maakt overigens prachtige schilderijen van textiel. Het was ontzettend leuk om te horen dat er in dit huis al diverse malen opnamen waren geweest met bekende Nederlanders zoals Johny de Mol en Najib Amhali voor films als Valentino. Daarnaast komt er ook regelmatig een woonblad binnen om het bijzondere interieur vast te leggen. Of het al niet bijzonder genoeg was, kwam er een TV Ploeg van AT5 en in deze uitzending is ook de veranda te zien die wij voor hen gemaakt hebben.

Tot tranen toe

Onlangs was een klant zo blij met de pas gebouwde veranda dat de tranen haar in de ogen stonden, zo ontroerd was ze. Echt waar, ik overdrijf niet. Het voelde wel wat ongemakkelijk, maar ze vertelde mij dat het nog veel mooier was geworden dan ze had kunnen denken. En ook al bestellen klanten meestal maar één keer een veranda bij mij, er zijn uitzonderingen. Zo willen mensen na hun verhuizing graag dat ik ze weer help. Ik zie klanten ook op andere manieren terug, doordat mensen die erover denken door mij een veranda te laten bouwen bij hun welkom zijn om een exemplaar in het echt te bekijken. Vaak schuif ik ook nog even aan en uiteraard stuur ik altijd een bloemetje voor de gastvrijheid. Ik voel me dan echt trots.

Te gast bij de klant

Vorig jaar ben ik zelfs samen met mijn vrouw uitgenodigd voor een bbq onder een net opgeleverde veranda. Heel bijzonder vonden we dat. We moeten deze mensen overigens nog eens terugvragen. Ik sta vaak versteld van de ontzettend leuke contacten. Van de warme aanbevelingen en de goede zorgen tijdens het bouwen, of het vertrouwen omdat de mensen gewoon lekker op vakantie zijn en wij aan hun huis werken. Ja, elke veranda heeft zijn verhaal, want ieder mens heeft zijn verhaal en zijn eigen redenen om buiten te genieten en te leven op de veranda.

 

Groet,

Wil Withoos

 

Interessant? Deel het met anderen

2 Comments

  1. En die ontzettend aardige kunstenares is nog steeds heel erg blij met haar prachtige veranda!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *