Houten terrasoverkapping maken voor heerlijk buitenleven

Houten terrasoverkapping maken voor heerlijk buitenleven

Er zijn van die dagen dat je niet meer naar binnen wilt. Het is dan zo aangenaam om lekker buiten te zijn, dat je er zo lang mogelijk van wilt genieten.  En dat kan!

De luxe van binnen verplaatst naar buiten. We zitten buiten, we eten buiten, we leven buiten zodra het maar even kan. Buitenkeukens zijn in opkomst,  maar zo uitgebreid hoeft het niet om lekker buiten te koken.  Barbecues zijn er te kust en te keur. Op gas, houtskool of electriciteit. Op poten, een tafelmodel of een gigantische Amerikaanse.  Erg leuk is het authentieke outdoor cooking met een Dutch oven. De grote karakteristieke pannen komen op temperatuur met hete houtskool. Je kunt er hele maaltijden in bereiden en zelfs appeltaart of pizza bakken. Voor warmte van bovenaf als in een oven, leg je de kolen bovenop de pan, Het leuke is dat je met een aantal mensen lekker buiten bezig bent het eten te bereiden.

Buitenleven, veranda, hout

Buitenkeuken, outdoor cooking

 

De  houten terrasoverkapping biedt plaats aan een grote tafel die als buitenkeuken dient, mocht het onverhoopt toch regenen, dan kan het gewoon doorgaan. De houten terrasoverkapping zorgt voor een droge prettige ruimte.

Wordt het iets kouder, dan zijn er van die heerlijke fleece dekentjes in alle kleuren te koop bij tuincentrum, huishoudwinkel of warenhuis. Een vuurtje geeft lekker warmte af en zorgt ook nog eens voor ongekende sfeer.  Zeker als het donker wordt, wie wil er nog naar binnen?

Houten terrasoverkapping maken of laten maken? Het ligt er helemaal aan hoe handig u bent. En wat de wensen zijn. Verandaservice kan uw houten terrasoverkapping maken precies zoals u het wilt. Wij gebruiken hiervoor een zware kwaliteit hout, meranti hout om precies te zijn. Daarmee kunnen we een product garanderen dat jarenlang meegaat. Wilt u graag zelf een houten terrasoverkapping maken, kijk dan eens op www.youtube.com hier zijn veel voorbeelden te vinden.

Saskia Withoos

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *