Contact met de veranda vakman

Contact met de veranda vakman

Veranda Waalre

Wil Withoos, de veranda vakman
Verandaservice

Bezoekadres: STEK87
Willibrorduslaan 87
5552 HC VALKENSWAARD

Correspondentieadres
Heikantstraat 4a
5581 HL WAALRE

+31 (0) 6 48.42.48.10
info@verandaservice.nl
Offerte

Veranda Waalre

Op zoek naar een houten veranda? Laat deze dan maken door een echte vakman. Verandaservice uit Waalre bij Eindhoven is dé vakman voor sfeervol maatwerk van hoge kwaliteit. Daarmee bent u verzekerd van een houten veranda waar u jarenlang plezier van heeft. Een houten veranda met een topuitstraling. Gun u zelf het beste!

Een houten veranda geeft meer woonruimte. Als u het goed aanpakt, is het een uitbreiding van uw woning. Die investering verdient u zeker terug. Veranda Waalre bouwt voor u een veranda die een leven lang mee gaat. Extra leefruimte met een topuitstraling die uw woning zeker meerwaarde geeft. De vakman selecteert materiaal van de beste kwaliteit en zorgt voor een constructie die bestand is tegen de weersinvloeden van de seizoenen. De hitte van de zomer. De kou van de winter en de belasting van sneeuw op het dak. Een mooi product dat er na een aantal jaren nog steeds zo goed als nieuw uitziet. Een goede investering voor uw woning.

 

Mag ik mezelf even voorstellen?

Ik zal mezelf even aan u voorstellen. Mijn naam is Wil Withoos, vakman met een passie voor houten veranda’s. Met dit product is een ongekende sfeer te bereiken. Die sfeer in de tuin maak ik graag voor u. Hout is een materiaal dat zich uitstekend leent om te bewerken. De houten veranda is daardoor goed aan te passen aan uw wensen en uw woning. Overtuig uzelf door een kijkje te nemen bij een houten veranda die ik al mocht plaatsen. Onze klanten bieden dat aan en dat is het grootste compliment dat ik kon krijgen.

 

Neem contact op

Neem contact op voor informatie of vrijblijvend advies over een houten veranda of terrasoverkapping. Ook als u niet uit de buurt van Waalre komt. Afspraken kunnen ook plaatsvinden op lokatie bij klanten voor wie wij al een houten veranda mochten maken. Verandaservice levert uitsluitend ambachtelijk maatwerk. Kies ook voor kwaliteit en stijl en neem contact op!

 

Offerte

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

 

Privacy statement Verandaservice

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel jouw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Op basis daarvan heb ik een privacy statement opgesteld waarin staat hoe ik met jouw persoonlijke gegevens omga.

Persoonsgegevens die worden verwerkt.
Verandaservice verwerkt persoonsgegevens over jou, doordat je gebruik maakt van de diensten van Verandaservice. Ik sla de volgende gegevens op:
Voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en mailadres.

Waarom Verandaservice de gegevens nodig heeft.
Verandaservice verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als een project daarom vraagt en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.
Verandaservice bewaart de gegevens zolang als noodzakelijk om een project goed uit te voeren en de adresgegevens staan op de facturen en offertes. Deze blijven in de administratie bewaard, zolang nodig.

Delen met anderen
Verandaservice verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een project met jou en uitsluitend met jouw goedkeuring.

Heb je vragen over het privacy statement? Neem dan contact met mij op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van Google analytics en de mogelijkheid de informatie van deze site te delen op Social media. Hiertoe slaat de site kleine bestanden, zogenaamde cookies op op uw computer. U kunt het gebruik daarvan weigeren. Mogelijk werkt deze website dan niet optimaal.

Sluit dit venster