Houten terrasoverkapping en veranda

Houten terrasoverkapping en veranda

Mooiste aanwinst voor de tuin

Een houten terrasoverkapping of veranda is een must voor iedereen die houdt van het buitenleven. Het verlengt het tuinseizoen met enkele maanden en is een echte verrijking van woning en tuin. U zult talloze praktische voordelen ervaren. Dure tuinmeubelen gaan langer mee en buiten zitten is zelfs mogelijk wanneer het regent. Bovenal is een veranda een plezierige, knusse plek om lekker te genieten van de goede dingen van het leven! Het brengt zoveel sfeer in uw tuin. Het is met recht de mooiste aanwinst voor uw woning. Zonder dat een verbouwing nodig is, beschikt u over meer woonruimte.

 

Houten terrasoverkapping is een goede investering

Met een houten maatwerk terrasoverkapping of veranda van Verandaservice slaagt u erin de tuin optimaal bij de woning te betrekken en naar keuze in te richten als extra living of buitenkeuken. De sfeer die u met deze veranda / terrasoverkapping bereikt, is adembenemend. De aanschaf van een houten terrasoverkapping  is een goede investering in de waarde van de woning en dat maakt het extra aantrekkelijk. ‬

 

 

Buiten doet niet onder voor binnen

Een houten veranda is echt een verlengstuk van uw woning. U heeft een prachtige tuin, maar kunt daar eigenlijk te weinig gebruik van maken. Een veranda biedt uitkomst. De extra woonruimte kan ingericht worden met de mooiste meubelen en accessoires. Weet u al wat het wordt? Een lekkere loungeplek, een mooie buitenkeuken of komt er een prachtige eettafel? Aarzel niet om contact op te nemen met Verandaservice, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw eigen houten veranda, gemaakt door een echte vakman.
De veranda vakman heeft geen standaard product op de plank liggen. Hij denkt met u mee en maakt ambachtelijke maatwerk dat past bij uw wensen en bij uw woning.

 

Vraag advies Prijs

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed