Houten veranda met lichtstraat

Houten veranda met lichtstraat

Houten veranda met lichtstraat

Houten veranda met een lichtstraat (model Exclusief) geeft optimale lichtinval in de woning. Onze ervaring is dat het niet per definitie veel donkerder wordt in de woning door de veranda. Uiteraard hangt dit mede af van de ligging van de woning en de grootte van de ramen. Heeft u bijvoorbeeld een schuifpui en ligt de woning op het zuiden dan zult u niet veel lichtinval hoeven te missen. Ligt de woning op het noorden en heeft u minder ramen voor lichtinval in uw pui dan kan een lichtstraat uitkomst bieden.

Het plafond van de houten veranda komt altijd vrij hoog waardoor u zicht op de horizon blijft houden. Doordat we wit adviseren als kleur heeft u eveneens profijt van het licht.

Naar wens kunnen wij echter altijd adviseren over een houten veranda met lichtstraat. Verandaservice heeft veel ervaring met het inbouwen van lichtstraten in een overkapping en kan u adviseren over het juiste model. In de film is te zien hoe een lichtstraat geplaatst wordt.

Houten veranda met lichtstraat

 

De luxe van licht en vrijheid met een houten veranda

De extra ruimte die u buiten creëert zorgt voor vrijheid. Vrijheid om lang buiten te zijn en uw spullen met een gerust hart buiten te laten. Mocht het plotseling gaan regenen dan is dat geen probleem. Alles blijft droog en meubels en boeken lijden niet onder een bui. U kunt met een gerust hart van huis en de boel de boel laten. De lichtstraat zorgt ervoor dat u geen licht in de woning verliest. Dat  kan een groot voordeel zijn. Zeker wanneer het bij somber weer en in de winter al relatief donker is in uw huis, is daglicht zeer welkom.

Extra aspect is het voordeel dat het dak van de houten veranda niet helemaal dicht is. U heeft ook onder de houten veranda met lichtstraat zicht op de lucht. Dat is aangenaam. Lekker loungen met zicht op de wolken. Kortom, een luxe veranda met lichtstraat biedt veel comfort!

 

InformatiePrijs

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed