Klassieke houten veranda

Klassieke houten veranda

Klassieke houten veranda

Het is mooi, het is warm, het is sfeervol! Een klassieke houten veranda brengt zoveel sfeer in uw tuin. Zelfs als de veranda nog niet is ingericht, is de uitstraling al subliem. De bewerking van de houten staanders, klossen en balken zorgen voor nostalgie en een klassieke uitstraling. Mooi bij een landelijke woonstijl of een jaren ’30 woning. Deze veranda staat als een huis en Verandaservice zorgt ervoor dat het een mooi geheel vormt met de woning. Alsof de veranda er altijd al gestaan heeft.

 

Klassieke houten veranda

 

Met balustrade

Een klassieke houten veranda met balustrade (model Exclusief) is het ultieme verlengstuk van de woning! Een veranda met balustrade op een verhoogd terras laat zich het beste omschrijven als de limousine onder de veranda’s. Wat een geweldige sfeer wordt hiermee bereikt. Bij een jaren ’30 huis past dit perfect. Het effect van een verhoogd terras kunt u ook bereiken door het terras van een andere bestrating te voorzien dan de rest van de tuin. Of, bijvoorbeeld met houten vlonderplanken.

Een balustrade is het meest geschikt voor de grotere tuin. Daar komt deze veranda het best tot zijn recht. In een minder grote tuin bestaat de kans dat dit de tuin juist kleiner doet lijken. U kunt dan beter kiezen voor een klassieke houten veranda zonder balustrade (model Klassiek).

 

 

Wel of geen balustrade

Of u wel of geen balustrade kiest, hangt dus af van de ruimte in uw tuin en uiteraard uw persoonlijke smaak. Dat is het mooie van een houten veranda. Het materiaal kan bewerkt worden om het resultaat te bereiken dat u voor ogen heeft!

De veranda is ook nog uit te bouwen met een zijwand. Dicht of met melkglas. Dit kan ervoor zorgen dat het terras meer beschut is tegen de wind. Het kan ook meer privacy  geven. Om een optimaal resultaat neer te zetten waarmee u meer dan tevreden bent, helpen wij u graag verder met een persoonlijk advies.

Vraag advies
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed