Met oog voor detail

Met oog voor detail

Met oog voor detail

Oog voor detail; het kan vervelend zijn als elk detail je weerhoudt van het volgen van de grote lijn. Daar zijn ook van die mooie uitdrukkingen voor. “Op elke slak zout leggen.”  ” Spijkers op laag water zoeken. ” ” Van een mug een olifant maken”, wat me sowieso erg knap lijkt. Maar daarover gaat deze blog niet. Goed nieuws, toch? We benaderen het onderwerp positief.

In ons werk maakt het het verschil, oog hebben voor detail. Het verschil tussen een redelijk standaard product of gedegen maatwerk. Daarmee bedoelen we dat we oog hebben gehad voor de echte vraag van de klant. Wat is nou echt belangrijk als je straks gebruik maakt van je veranda. En heb je daar wel goed over nagedacht? Tijdens de gesprekken met klanten thuis, vaak op het terras waar de veranda moet komen, wordt veel besproken. Als je oog voor detail hebt, kom je best vaak op goede ideeën. “Goh, daar hadden wij niet eens aan gedacht !”, is wat we dan horen. Dat vinden wij fijn, want het is voor ons een teken dat we oog hebben gehad voor detail. Dat is onze toegevoegde waarde. In de afwerking laten we dit terugkomen, door goed naar de stijl van de woning en de woonsmaak van mensen te kijken.

Zomervakantie

Genoeg over werk, de zomervakanties staan voor de deur! En dat is een goed moment om weer meer oog te hebben voor details die ons in de waan van de dag vaak ontgaan. Bijna zoals een kind zich kan verwonderen over nieuwe dingen om zich heen, ontdekken … We lijken er wel eens blind voor. Een andere omgeving, meer tijd voor elkaar, de zon en lekker veel buiten zijn, brengt dit weer in ons boven. Wat een heerlijk vooruitzicht. We wensen iedereen een heerlijke zomervakantie.

Saskia Withoos

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *