Nieuw jaar, een nieuw tuinseizoen!

Nieuw jaar, een nieuw tuinseizoen!

Nieuw jaar, een nieuw tuinseizoen! Wat een heerlijk vooruitzicht.  Inmiddels zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor Mijn Tuinidee 2013. Een inspirerende beurs met allerlei buitenproducten en voorbeeldtuinen voor iedereen die houdt van het buitenleven. Zo aan het einde van de winter kunnen we wel wat voorjaarsinspiratie voor het nieuwe tuinseizoen gebruiken. “Ik wil mijn tuin in” is een goede slogan van de beurs Mijn Tuinidee. Daar kunnen wij ons wel in vinden. Schrijf de data 21 t/m 24 februari vast in uw agenda.

 

Nieuw jaar, een nieuw tuinseizoen

Het nieuwe tuinseizoen is een onbeschreven blad zoals een nieuw jaar.  Een schone lei waarbij alle mogelijkheden nog open liggen en alles nog voor ons ligt.  Hoe zullen onze hortensia’s het dit jaar doen? Wanneer komen de eerste blaadjes aan onze leilindes? Zullen we dit jaar meer bloemen in de tuin hebben?

We verheugen ons al op de tuinierkwesties en het ontspannende effect van werken in de tuin. Het gras verticuteren en mesten voor de belofte van een groen gazon, de rozen en de vlinderstruik snoeien voor een rijke bloei. Krijgt u er al zin in? Of misschien bent u zelf wel niet zo’n tuinierder, maar kunt u wel erg genieten van uw tuin en de tijd die u er doorbrengt.

Dat kan, want er hoort nog veel meer bij zoals lekker loungen, een boek lezen en lange zomeravonden buiten doorbrengen met lekker eten en drinken. Op pad gaan om leuke decoraties voor de tuin aan te schaffen, zoals nieuwe potten, mooie lantaarns of een nieuwe tuinbank. Er zijn voldoende tuincentra, maar ook leuke summer fairs en brocante markten te bezoeken. Het tuinseizoen ligt voor ons!

Dit nieuwe jaar zullen wij er alles aan doen om u weer volop te inspireren voor een rijk (buiten)leven! Volg ons vooral ook op Facebook, Twitter en Pinterest wanneer u geïnteresseerd bent. Of deel uw eigen leuke ideeën, tips en foto’s met ons en onze volgers. Dat zouden wij erg leuk vinden.

 

 Nieuw tuinseizoen start op Mijn Tuindee in Den Bosch

Dit jaar is Verandaservice samen met Leaf-livingoutside te zien op de beurs Mijn Tuinidee. Wilt u alvast een voorproefje van onze plannen voor deze beurs? Bekijk dan onze trailer.

Bent u nieuwsgierig(er) geworden? Kom dan vooral naar Mijn Tuindee en bezoek ons onder onze veranda! Inge Lohman en Wil Withoos heten u welkom en zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Samen met u ontwerpen we en maken we de mooiste veranda’s en design buitenmeubelen. Stuk voor stuk ambachtelijk maatwerk!

Wij zijn momenteel bezig om de inrichting van de veranda te schetsen, bent u net als wij ook benieuwd hoe het wordt? Volg ons op sociale media en via onze website, we houden u graag op de hoogte. En we wensen u alvast heel veel plezier met uw eigen voorbereidingen voor het nieuwe tuinseizoen. Neem gerust contact met ons op als wij u hiermee kunnen helpen.

Wil Withoos, Inge Lohman

 

 

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *