Overkapping op maat

Overkapping op maat

Overkapping op maat

Wilt u langer genieten van het buitenleven en lekker in de tuin kunnen zitten, ook als het regent? Voor een houten overkapping, precies op maat gemaakt voor uw woning, kunt u terecht bij Verandaservice. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het maken van een overkapping op maat. Wij luisteren graag naar uw woonwensen om zo een mooi verlengstuk te maken van uw woning. Uw wensen staan bij ons voorop, en we denken op een creatieve manier met u mee. Wij hebben een persoonlijke aanpak en luisteren naar u. Zo realiseren we een sfeervolle overkapping zodat u die extra leefruimte in de buitenlucht heeft.

Wij luisteren naar uw ideeën

Verandaservice is een kleinschalig, vakkundig bedrijf met een persoonlijke aanpak. Onze vakmensen werken met creativiteit, oog voor detail en heel veel plezier aan uw houten overkapping. Bij ons vindt u geen standaardoplossingen, maar wij zorgen uitsluitend voor maatwerk voor al onze klanten. Wij maken tijd om naar uw verwachtingen en ideeën te luisteren. Zo zorgen onze vakmensen ervoor dat uw overkapping helemaal voldoet aan uw wensen. Zowel voor advies als uitvoering kunt u terecht bij ons. U heeft één aanspreekpunt waar u bij terecht kunt met al uw vragen en opmerkingen over het project. Onze vakmensen komen bij u langs voor een voorgesprek én zorgen voor de realisatie van uw overkapping. Uw wensen staan voorop, zodat wij een overkapping kunnen creëren die een unieke uitstraling geeft aan uw woning.

Maakt het ambachtelijk

Houten overkapping van Verandaservice

Wilt u graag een unieke overkapping op maat die perfect aansluit bij uw woning en tuin? Verandaservice is gespecialiseerd in maatwerk. Aan de hand van uw ideeën maken wij een ontwerp en zorgen voor een vakkundige uitvoering. Wij zorgen voor creatieve oplossingen en worden enthousiast van het waarmaken van uw droomoverkapping, zodat u kan gaan ontspannen in de buitenlucht! Wilt u meer weten? Bekijk hier voorbeelden van ons werk of neem gerust contact met ons op.

Verandaservice helpt u graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat u werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die u met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Afspraak maken

 

[DISPLAY_ACURAX_ICONS]