Kwaliteit Veranda

Kwaliteit Veranda

Kwaliteit veranda

Laat je een veranda of terrasoverkapping maken door Verandaservice, dan ben je verzekerd van een product van hoge kwaliteit, gemaakt door een echte vakman. Alleen de beste kwaliteit materialen wordt gebruikt. De aanschaf van een veranda doe je misschien maar één keer! Dit product gaat jarenlang mee. Met het juiste onderhoud ben je verzekerd van een sterk product dat vele seizoenen doorstaat. Een uitstekende kwaliteit veranda.

Het is zonder twijfel de mooiste aanwinst die je voor de tuin kunt wensen. De klasse die het uitstraalt vind je echt niet overal. Wij garanderen met ambachtelijk maatwerk dat je die bij ons wel vindt!

Kiezen voor Verandaservice is kiezen voor kwaliteit en stijl!

 

Kwaliteit veranda

Kwaliteit materiaal houten veranda

Meranti is een verzamelnaam voor een aantal houtsoorten, die afkomstig zijn uit Zuidoost-Azië. Het in Nederland geïmporteerde hout is voornamelijk afkomstig uit Maleisië en Indonesië. Het is lange tijd het voornaamste tropische hardhout geweest dat in de bouw gebruikt werd.

Meranti is veelal roodachtig van kleur. De houtsoort wordt zowel binnens- als buitenshuis toegepast. Het is een zeer duurzame houtsoort voor gebruik buitenshuis en voldoet aan diverse bouwnormen.Rode meranti is volgens NEN 5483:1997 ingedeeld in sterkteklasse C20. De kwaliteit van de veranda’s en terrasoverkappingen wordt mede bepaald door het gebruik van deze prima kwaliteit hout.

 

Kwaliteit afwerking houten veranda

De afwerking van een houten veranda / terrasoverkapping bepaalt grotendeels de sfeer. Het plafond kan afgewerkt worden met sfeervolle balken en kraaldelen. Ook een vlak plafond is mogelijk, of een plafond met een lichtstraat.

De staanders kunnen met motief of strak worden afgeleverd. De kraallijsten worden uitgevoerd in hardhout en afgewerkt met zinken deklijst. Boeidelen en evt. plafond platen worden afgeleverd met 10 jaar garantie. Het fundament is degelijke schroeffundering. De lengte van de schroeven wordt bepaald op basis van de grondsoort in de tuin. De veranda wordt geleverd in de gewenste kleur grondverf.

Op het dak wordt een twee laags bitumineuze dakbedekking aangebracht met dubbele kant stroken, de zinken deklijst met kraal en de zinken hemelwater afvoer maken het geheel af.

De veranda zorgt voor een droog terras in alle jaargetijden. Het dak van de veranda is vrijwel recht, waardoor de lichtinval in de woning en het vrije uitzicht niet significant veranderen.

Lees meer