Sfeervolle inrichting veranda

Sfeervolle inrichting veranda

Het regent pijpenstelen, de regen komt werkelijk met bakken uit de lucht. Ik hoor de druppels hard tikken tegen het raam en ben blij dat ik er niet uit hoef. Ik zoek de warmte van de kachel op en krul me op op de bank met een deken.

Sfeervolle inrichting veranda

Als ik een blik werp op de tuin, voel ik geen behoefte naar buiten te lopen. Wel geniet ik van de sfeervolle inrichting onder onze veranda. Buiten onder de veranda staat onze buitentafel. Aan de tafel staat een bank vol met lekkere kussens. Voor het raam staat een rieten mand, vol met fleecedekens. Het geeft warmte, net als de sfeervolle lantaarn met kaars. Als het buiten zo’n donkere dag is, staat het zo gezellig om er een kaars te branden.

Zo genieten we ook in de koude maanden van de veranda. En dan heb ik het alleen nog maar over de sfeervolle inrichting van de veranda. Wat denk je van het gebruiksgemak? Als het koud is, zetten we de pan met erwtensoep of stamppot buiten onder de veranda. Deksel erop tegen de buitendieven. ┬áNatte schoenen, laarzen en paraplu’s drogen buiten onder de veranda op. Die viezigheid hoeven we niet binnen!

Als je inspiratie zoekt voor de inrichting van veranda’s, kijk dan eens op Pinterest. www.pinterest.com/verandaservice/inrichting-veranda

Laat je inspireren!

Veel warmte,

De veranda vakman

 

 

 

 

 

 

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *