Tropische temperaturen

Tropische temperaturen

Het is gelukt, deze zomer gaat alsnog de geschiedenis in als één met tropische temperaturen. Bent u ook zo blij dat dit net in het weekend valt?

Verkoeling aan zee

Gisteren zochten we verkoeling aan zee en het was heerlijk! Optimale condities om een zomervakantiegevoel te krijgen. Er was weliswaar een windje, maar echt zo koel als we gedacht hadden was het niet. Het was gewoon heet! De zee was heerlijk, maar ik begrijp niet hoe al die mensen het volhielden om de hele dag in de volle zon te liggen. Ons tentje, u weet wel, zo’n halve die normaal als windscherm dient, deed het goed als parasol en zorgde voor wat schaduw. Helaas hield ie wel de wind tegen en dat was nu net niet de bedoeling. We hebben genoten, het was een vermakelijke dag, alleen al om al die grappige Haagse oh oh cherso accenten om ons heen te horen. Afijn, met vers water en 2 waterijsjes per persoon redde we het naar de auto, waar de airco ons aangenaam verrastte. Even voor de duidelijkheid, we klagen niet!

Schaduwrijke plek

Vandaag hoefde het voor ons niet zo nodig, we zoeken rust. Het strand is toch zo’n slordige 150 km rijden en hier in de tuin is het ook heerlijk toeven. We besluiten een voorbeeld te nemen aan ons konijn, die staat toch het dichtst bij de natuur niet waar. Die zoekt dus de schaduw, drinkt eens wat om vervolgens weer verder te slapen in de schaduw. Helemaal houd ik me daar niet aan, want ik zit hier toch weer aan de computer te schrijven aan een blog. Dat is overigens gewoon leuk. Wel in de schaduw! Het is heerlijk om te vertoeven in de schaduwrijke plek onder de veranda. Ik kan het iedereen aanraden! Om nou toch wat dichter bij de natuur te komen, volg ik nu dan maar het voorbeeld van ons konijn. Lekker slapen in de schaduw, en u?

 

 

 

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *