Tuinidee 2015

Tuinidee 2015

Tuinidee 2015

Het is momenteel niet de charmantste tijd voor de tuin. Bomen en struiken zijn kaal en buiten bezig zijn, voelt niet altijd meer aangenaam aan. Nee, dan kunt u maar beter binnen zijn. Lekker, bij de kachel met een warme chocolademelk, een kop thee of een goed glas wijn!

De tuin ziet er eigenlijk maar wat somber uit zo. De vooruitzichten zijn echter goed! Ja, goed! Ieder jaar gaat de winter weer over in een nieuw seizoen dat voorjaar heet. 2015 volgt 2014 op en na de winter begint die alles goedmakende, veelbelovende lente. De tijd die ons altijd weer verrast met kleine knoppen die uitgroeien tot mooie, frisse groene bladeren. De tijd die ons nieuwe energie geeft!

Ontmoet ons op Tuinidee 2015

Het voorjaar is dé tijd voor nieuwe inspiratie en nieuwe ideeën voor de tuin! Droomt u er al van? Eén ding is zeker, zo tegen maart verlangen we er allemaal naar. We willen naar buiten! De winter heeft zijn voordelen, maar voor de meesten is het het seizoen waar we echt op uitgekeken raken. En dan… is er de beurs Tuinidee. Het buitenleven begint op 26 februari t/m 1 maart in de Brabanthallen in Den Bosch. De veranda vakman is er ook! Klaar om u te begroeten met een heerlijk vers kopje koffie en vrijblijvend advies. Krijg alvast een voorproefje. Bekijk onze trailer!

Koop kaartjes met korting!

‘Leve de tuin’ is in 2015 het hoofdthema van Tuinidee. Van de tuin kunt u genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. U kunt zich er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Naast de inspiratietuinen laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen. Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen  over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere decoratie. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor ’n prinsheerlijk buitenleven. Koop hier uw kaartjes met 4,50 korting!

Kom ook naar Tuinidee 2015! Wij zouden het heel fijn vinden u daar te mogen ontmoeten.

Wil Withoos

Interessant? Deel het met anderen