De veranda vakman creëert een unieke veranda

De veranda vakman creëert een unieke veranda

Unieke veranda

Wat hadden we bekijks in deze nieuwbouwwijk tijdens de bouw van deze prachtige veranda vol met verrassende en stijlvolle elementen. De bewoners zijn erg blij met deze uitbreiding van de leefruimte bij hun woning. We konden de fles wijn persoonlijk overhandigen tijdens de oplevering. Dubbel feest!

De dubbele symmetrische lichtstraat laat het licht binnen boven de openslaande deuren. Het balkenplafond, de ornamenten, de beklede staanders en de subtiele zinken afwerking van de boeiboord laten zien dat de veranda vakman oog heeft voor detail. En de smaak van de bewoners weet te vertalen in een unieke houten veranda. Dat is maatwerk in optima forma!

Victoriaanse accenten

Wat waren we zelf ook blij dat we eindelijk een veranda met victoriaanse accenten mochten bouwen. Tijdens ons bezoek aan Amerika hebben we zoveel mooie voorbeelden gezien. De ornamenten kunnen we in elke vorm maken. Het hout snijden we uit met een waterstraal. Kies een vorm uit die u mooi vindt en die past bij de woning. Zo krijgt u echt een unieke veranda! 

 

Uniek vakwerk veranda

Maatwerk met oog voor detail

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *