Een veranda (vakman) voor alle seizoenen

Een veranda (vakman) voor alle seizoenen

Een veranda (vakman) voor alle seizoenen

In eerste instantie denkt u misschien dat een veranda een typisch seizoensproduct is. Eerlijk is eerlijk, dat dachten wij ook. Alleen dan wel wat het bouwen betreft, voor wat het gebruik betreft, wisten we al langer dat het in ieder seizoen meer woonplezier geeft.

Veranda vakman in de herfst

De herfst is volop bezig en aan het eind van een vrij rustige zomer van bouwen, zou u denken dat het seizoen wel gelopen is. Bij een veranda denken we aan de zomer voor hoogtijdagen. Toch is het, ook voor ons onverwacht, heel anders. Het laat maar weer zien dat we niet zo makkelijk in hokjes te stoppen zijn. In hokjes van seizoenen, in voorspelbaar aankoopgedrag.

De herfst begon met een reeks aanvragen, bezoeken aan tuinliefhebbers die een comfortabele buitenruimte op het oog hebben. Een plek om lekker lang van het buitenleven te kunnen genieten. Zo mondde deze reeks aanvragen uit in een aantal mooie en uitdagende opdrachten waarmee we de herfst en een deel van de winter volmaken. En we beseffen ons dat dat vorig jaar eigenlijk niet heel anders was.

Veranda vakman in de winter

Zou het dan zo zijn dat mensen in de zomer een veranda gemist hebben? Voorbereid willen zijn op het volgende tuinseizoen, zodat ze meteen in het voorjaar gebruik kunnen maken van de extra woonruimte? Op die vragen hebben we het antwoord eigenlijk niet.

We bouwen door. De veranda vakman komt alle seizoenen. Heel graag en met veel plezier denken we mee hoe mensen hun woonwensen kunnen realiseren met een sfeervolle houten veranda. De winter belemmert ons eigenlijk alleen op het moment dat de grond zo bevroren is dat de fundering niet geplaatst kan worden.

Genieten van de veranda kunt u volop in de winter. Sneeuw blijft weg bij de achteringang en de tuinmeubelen kunnen droog buiten blijven staan. Met sfeervolle winterdecoraties en kerstversiering brengt u sfeer aan. Sfeer die uitstraalt naar binnen en zo is de tuin ook in de winter een stuk gezelliger. En wat denkt u van warme chocolademelk, gluhwein met een gezellig vuurtje buiten?

Laten we proosten op een sfeervolle en gezellige winter!

Uw veranda vakman (in elk seizoen)

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *