Verandaservice verhuist naar Stek87

Verandaservice verhuist naar Stek87

 

 

Nieuwe werkplaats voor de veranda vakman

De veranda vakman verhuist zijn werkplaats naar de prachtige locatie van Stek87. Dat is een logische stap. Verandaservice is al partner en presenteert de houten veranda in de showroom en op het unieke online platform. 

Zowel zakelijk als particulier kunt u bij STEK87 terecht. Voor verkoop van woonproducten maar ook voor het realiseren van uw totale woon/werk project. Dit doen wij door middel van ons netwerk van professionals die enkel of gezamenlijk projecten kunnen verwezenlijken voor het perfecte eindresultaat.

Voor wonen en werken

Bij Stek87 werken aanbieders van mooie en luxe producten voor wonen en werken samen. Denk aan een tuinarchitect en een binnenhuisarchitect die u helpen uw wensen uit te werken in een ontwerp. Ook voor de producten om de tuin en de woning in te richten, bent u bij Stek87 op het juiste adres. De hovenier en de veranda vakman realiseren uw tuinwensen. Ook voor uw werkplek. 

In de showroom en op het platform vindt u prachtige ideëen voor buitenzwembaden, kunstgras, luxe raamdecoratie, prachtige houten meubels en kantoorinrichting. 

Kom gerust eens langs bij Stek87!  

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *