Maatwerk veranda

Maatwerk veranda

Maatwerk veranda door de echte vakman

Verandaservice is de vakman voor een sfeervolle maatwerk veranda. Geen woning is gelijk en dat geldt ook voor mensen en smaak. Wij nemen de tijd en vinden persoonlijke aandacht belangrijk, de vakman komt bij u thuis voor zowel het advies als de montage. Met een houten veranda creëert u eenvoudig meer woonruimte. Samen bepalen we hoe de houten veranda op uw terras eruit gaat zien.

De stijl van de woning bepaalt het uiterlijk van de maatwerk veranda die wij vakkundig voor u maken. Strakke moderne woningen vragen qua karakter en uitstraling om strakke lijnen van de terrasoverkapping. Daarentegen kan het soms heel mooi zijn om voor contrast te kiezen. Een mix van stijlen voor buiten. De maatwerk veranda moet in ieder geval een mooi geheel met de woning vormen. Alsof de houten veranda er altijd gestaan heeft!

 

Bel mij, ik laat graag mijn gezicht bij u zien!

Bel mij, ik laat graag mijn gezicht bij u zien!

 

Maatwerk veranda

 

Maatwerk veranda begint met advies

Maatwerk kan niet zonder een goed advies van een echte vakman. Samen spreken we uw wensen door. Hoe gaat u de terrasoverkapping gebruiken? Als ruimte om te eten, om te koken? Of bent u van plan er een heerlijke loungehoek van te maken? Dit bepaalt bijvoorbeeld de afmetingen van de veranda.

Wist u dat de ligging van het huis en de tuin mede bepalend zijn voor het maatwerk? Ligt uw tuin op het zuiden? Dan heeft u grote kans dat u behoorlijk wat licht binnenkrijgt in de woning. Dan zou maatwerk in kunnen houden dat we geen lichtstraat adviseren in uw houten terrasoverkapping. Ligt uw terras vaak in de wind, dan kan u veel plezier hebben van een zijwand.

Verandaservice helpt u graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat u werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die u met een houten terrasoverkapping creërt. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Afspraak maken

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed