Maatwerk veranda

Maatwerk veranda

Maatwerk veranda door de echte vakman

Verandaservice is de vakman voor een sfeervolle maatwerk veranda. Geen woning is gelijk en dat geldt ook voor mensen en smaak. Wij nemen de tijd en vinden persoonlijke aandacht belangrijk, de vakman komt bij je thuis voor zowel het advies als de montage. Met een houten veranda creëer je eenvoudig meer woonruimte. Samen bepalen we hoe de houten veranda op jouw terras eruit gaat zien.

De stijl van de woning bepaalt het uiterlijk van de maatwerk veranda die wij vakkundig voor je maken. Strakke moderne woningen vragen qua karakter en uitstraling om strakke lijnen van de terrasoverkapping. Daarentegen kan het soms heel mooi zijn om voor contrast te kiezen. Een mix van stijlen voor buiten. De maatwerk veranda moet in ieder geval een mooi geheel met de woning vormen. Alsof de houten veranda er altijd gestaan heeft!

Maatwerk veranda

Maatwerk veranda

Maatwerk veranda begint met advies

Maatwerk kan niet zonder een goed advies van een echte vakman. Samen spreken we jouw wensen door. Hoe ga je de terrasoverkapping gebruiken? Als ruimte om te eten, om te koken? Of ben je van plan er een heerlijke loungehoek van te maken? Dit bepaalt bijvoorbeeld de afmetingen van de veranda.

Wist je dat de ligging van het huis en de tuin mede bepalend zijn voor het maatwerk? Ligt de tuin op het zuiden? Dan is er grote kans dat je behoorlijk wat licht binnenkrijgt in de woning. Dan zou maatwerk in kunnen houden dat we geen lichtstraat adviseren in de houten terrasoverkapping. Ligt het terras vaak in de wind, dan kun je veel plezier hebben van een zijwand.

Maatwerk veranda

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die jemet een houten terrasoverkapping creërt. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Afspraak makenVraag advies