Check
Check
Check
Check
/ Terrasoverkapping / Vrijstaande terrasoverkapping

Vrijstaande terrasoverkapping

Veel mensen kiezen voor een terrasoverkapping aan de woning. Soms is er een andere plek in de tuin die de voorkeur heeft. Of er is al een bestaande terrasoverkapping bij het huis. Dan is een vrijstaande terrasoverkapping een goede oplossing. Met zo’n terrasoverkapping verplaats je het leven van binnen naar buiten. We zitten buiten, we eten buiten, we leven buiten zodra het maar even kan. Heerlijk om zo het tuinseizoen te verlengen. Bij Verandaservice ben je aan het goede adres!

Vrijstaande terrasoverkapping in de tuin

Achter in de tuin is vaak een goede plek voor een vrijstaande terrasoverkapping. De plek is fijn, omdat er veel zon is of juist veel schaduw. Vanaf een andere plek in de tuin heb je weer een ander perspectief. Of je tuin grenst aan het water en je vindt het fijn om daar beschut te kunnen zitten. Bij (half) vrijstaande of hoekhuizen zie je vaak een brede tuin die langs het huis loopt. Ook dat kan een mooie plek zijn voor een terrasoverkapping. Verandaservice denkt met je mee. We hebben veel ervaring en die delen we graag met je. Zo ontstaat jouw ultieme plek om te ontspannen. Vraag gerust een offerte aan. Je hoort binnen 24 uur van ons. Een offerte is vrijblijvend. Als je er mee door wilt, gaan we na een persoonlijk advies aan de slag met een ontwerp op maat.

Wanden aan de vrijstaande terrasoverkapping

Het is wel nodig om een wand te plaatsen voor de stabiliteit. Dat kan een achterwand zijn. Dat geeft privacy, maar ook mogelijkheden om een kast of buitenkeuken te plaatsen. Soms is het fijn om een zijwand te plaatsen, zodat de vrijstaande terrasoverkapping wat meer uit de wind ligt. Wij maken dichte wanden, wanden van glas, of wanden met borstwering en glas.

Vakkundig advies voor jouw tuin.

Welke stijl past bij jou en de tuin? Klassiek of misschien wel een Amerikaanse stijl voor jouw terrasoverkapping? De veranda vakman denkt met je mee en maakt het zoals jij het wilt. Wij garanderen ambachtelijk maatwerk dat jarenlang meegaat.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?