Prijs veranda

Prijs veranda

Prijs veranda

Wat kost een houten veranda of terrasoverkapping? Om het u makkelijker te maken, bieden wij  drie verschillende prijsklassen aan. Al onze modellen zijn van goede kwaliteit, u krijgt dus altijd vakwerk! We maken onderscheid in het maatwerk en de luxe opties.

Bepaal zelf de prijs

Bepaal zelf wat u uit wilt geven aan de veranda. Wij garanderen altijd vakwerk van hoge kwaliteit, welk model u ook kiest. We maken alleen onderscheid in het maatwerk en de luxe opties. Met een veranda van Verandaservice krijgt u gegarandeerd een sfeervol product. Zodat u jarenlang kunt genieten van uw eigen droomplek in de tuin. Maak een afspraak voor een offerte, onze vakman komt vrijblijvend langs voor advies.

Prijs veranda

 

Model Trendy

Het model Trendy is een instapmodel. Een moderne veranda met strakke lijnen. Rechte staanders, strak plafond, rechte boeiboorden. Dit standaard model is verkrijgbaar vanaf Euro 529,00 per m2. De prijs veranda Trendy van 5 x 3 meter begint bij Euro 7.935,00.

Model Klassiek

Het model Klassiek is ons meest verkochte model. U bepaalt zelf tot in detail hoe de veranda er uit gaat zien. Houten of hardstenen sokkels om de staanders. Balkenplafond met vlak dakbeschot, kraaldelen of V-groef planken. De klassieke veranda kan geheel gemaakt worden in de stijl van de woning. Dit maatwerk model is verkrijgbaar vanaf Euro 579,00 per m2. De prijs veranda Klassiek van 5 x 3 meter begint bij Euro 8.685,00.

Het klassieke model kan worden uitgebreid met luxe opties als een balustrade, een trap, lichtstraat, een glazen zijwand, een zijwand met shutters en bijvoorbeeld bovenlichten. 

Model Victoriaanse stijl

Nieuw is onze Victoriaanse houten veranda. Deze veranda is voorzien van sierlijke details in deze mooie stijl. De veranda vakman denkt met u mee en bewerkt het hout in mooie vormen. De prijs is sterk afhankelijk van uw wensen. We nemen deze graag met u door voor een passende offerte. 

 

Maak een afspraak

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed