Check
Check
Check
Check
/ Prijs veranda

Prijs veranda

Wat kost een houten veranda of terrasoverkapping? Om het makkelijk te maken, bieden wij drie verschillende prijsklassen aan. Al onze modellen zijn van goede kwaliteit, je krijgt dus altijd vakwerk! We maken onderscheid in de hoeveelheid maatwerk en het aantal luxe opties.

Bepaal zelf de prijs van je veranda

Prijs veranda

Bepaal zelf wat je uit wilt geven aan de veranda. Wij garanderen altijd vakwerk van hoge kwaliteit, welk model je ook kiest. We maken alleen onderscheid in de hoeveelheid maatwerk en het aantal en de soort luxe opties. Met een veranda van Verandaservice krijg je gegarandeerd een sfeervol product. Zodat je jarenlang kunt genieten van jouw eigen droomplek in de tuin. Maak een afspraak voor een offerte, onze vakman komt vrijblijvend langs voor advies.

Drie prijsklassen

Model Trendy

Het model Trendy is een instapmodel. Een moderne veranda of terrasoverkapping met strakke lijnen. Rechte staanders, strak plafond, rechte boeiboorden. Dit is ons standaard model.

Vanaf

€ 4.750

De prijs voor een veranda Trendy 

van 3 x 3 meter

MEEST GEKOZEN

Model Klassiek

Het model Klassiek is ons meest verkochte model. Je bepaalt zelf tot in detail hoe de veranda er uit gaat zien. Houten of hardstenen sokkels om de staanders. Balkenplafond met vlak dakbeschot, kraaldelen of V-groef planken. De klassieke veranda of terrasoverkapping kan geheel gemaakt worden in de stijl van de woning. Het klassieke model kan worden uitgebreid met luxe opties als een lichtstraat, een glazen zijwand en een wand met borstwering en glas. Of een duurzaam sedum dak.

Vanaf

€ 5.220 

De prijs voor een veranda Klassiek

van 3 x 3 meter

Model Exclusief

Ons exclusieve model is een zeer complete luxe veranda. Deze veranda is voorzien van sierlijke details in een mooie stijl. De veranda vakman denkt met je mee en bewerkt het hout in mooie vormen. Onze Amerikaanse veranda valt in deze prijsklasse. Deze complete veranda is eveneens voorzien van een stijlvolle trap en/of sfeervolle bovenlichten en een lichtstraat. Ook zijn sierlijke ornamenten in victoriaanse stijl mogelijk. De prijs is afhankelijk van de persoonlijke wensen. We nemen deze graag met je door voor een passende offerte. 

Op aanvraag

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?