Check
Check
Check
Check
/ Prijs veranda

Prijs veranda

Wat kost een houten veranda of terrasoverkapping? Om het makkelijk te maken, bieden wij drie verschillende prijsklassen aan. Al onze modellen zijn van goede kwaliteit, je krijgt dus altijd vakwerk! We maken onderscheid in de hoeveelheid maatwerk en het aantal luxe opties.

Peter Engelvaart
Peter Engelvaart
03/11/2023
We hebben een hele goede ervaring met dit bedrijf. Echte vakmensen, rustig en professioneel in hun benadering met een fantastisch eindresultaat.
Roy Postema
Roy Postema
28/10/2023
Goed om te weten is dat degene waarmee je contact hebt en de maten komt opmeten ook zelf meewerkt aan het project, te weten de eigenaar. Waar wij ons ook over verbaasde was dat er hout verbindingen gebruikt worden en dat iedere zaagsnede direct in de grondverf gezet wordt. Wij zijn uiterst tevreden en kunnen niet wachten tot we het kunnen inrichten zodat we heerlijk buiten kunnen genieten.
Camillo Galli
Camillo Galli
21/08/2023
Wil heeft een supermooie veranda gebouwd, prachtig van kwaliteit en duurzaamheid. Straks komt er ook nog een sedum laag op, ben benieuwd! Aanrader!
Kirsten de Jong
Kirsten de Jong
01/06/2023
Vorige week hebben de mannen van Verandaservice een prachtige vlonder aan ons huis gemaakt. Heel blij met de fijne extra ruimte en het resultaat!
Maarten Siderius
Maarten Siderius
13/01/2023
Kwaliteitsvol maatwerk, gespecialiseerd vakmanschap, schitterend eindresultaat! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een harmonieuze verbinding tussen huis en tuin.
Sandra de Jong
Sandra de Jong
06/10/2022
Verandaservice heeft een plaatje van een veranda bij ons neergezet. Wat een vakwerk, aan ieder detail is gedacht! Echt een aanrader. We krijgen enorm veel complimenten van onze buren, die we bij deze overdragen aan Wil en zijn team.
Bastiaan Roosendaal
Bastiaan Roosendaal
23/08/2022
Fantastisch resultaat! Erg fijne ervaring. Ik kan Wil aan iedereen aanraden. We gaan vele fijne jaren in onze prachtige veranda tegemoet.
Marjolein Castro
Marjolein Castro
29/07/2022
Sehr zuverlässiger Betrieb, liefert super Qualität und hat schöne eigene Ideen passend für jedes Projekt. De verandavakman doet zijn naam eer aan! Wij zijn zeer tevreden met qualiteit, service en natuurlijk onze veranda.
Maddy Hoovers
Maddy Hoovers
15/07/2022
Dankzij de verandaservice hebben we een prachtige veranda waarbij aan ieder detail is gedacht. Mooier hadden we m niet kunnen wensen, wat een verrijking! En dan de service; communicatief sterk, zeer meedenkend, vriendelijk, vakkundig en netjes. Een flesje wijn maakt het helemaal af. We genieten er van op het nieuwe lievelingsplekje van onze tuin. Dankjulliewel!

Bepaal zelf de prijs van je veranda

Prijs veranda

Bepaal zelf wat je uit wilt geven aan de veranda. Wij garanderen altijd vakwerk van hoge kwaliteit, welk model je ook kiest. We maken alleen onderscheid in de hoeveelheid maatwerk en het aantal en de soort luxe opties. Met een veranda van Verandaservice krijg je gegarandeerd een sfeervol product. Zodat je jarenlang kunt genieten van jouw eigen droomplek in de tuin. Maak een afspraak voor een offerte, onze vakman komt vrijblijvend langs voor advies.

Drie prijsklassen

Model Trendy

Het model Trendy is een instapmodel. Een moderne veranda of terrasoverkapping met strakke lijnen. Rechte staanders, strak plafond, rechte boeiboorden. Dit is ons standaard model.

Vanaf

€ 4.750

De prijs voor een veranda Trendy 

van 3 x 3 meter

MEEST GEKOZEN

Model Klassiek

Het model Klassiek is ons meest verkochte model. Je bepaalt zelf tot in detail hoe de veranda er uit gaat zien. Houten of hardstenen sokkels om de staanders. Balkenplafond met vlak dakbeschot, kraaldelen of V-groef planken. De klassieke veranda of terrasoverkapping kan geheel gemaakt worden in de stijl van de woning. Het klassieke model kan worden uitgebreid met luxe opties als een lichtstraat, een glazen zijwand en een wand met borstwering en glas. Of een duurzaam sedum dak.

Vanaf

€ 5.220 

De prijs voor een veranda Klassiek

van 3 x 3 meter

Model Exclusief

Ons exclusieve model is een zeer complete luxe veranda. Deze veranda is voorzien van sierlijke details in een mooie stijl. De veranda vakman denkt met je mee en bewerkt het hout in mooie vormen. Onze Amerikaanse veranda valt in deze prijsklasse. Deze complete veranda is eveneens voorzien van een stijlvolle trap en/of sfeervolle bovenlichten en een lichtstraat. Ook zijn sierlijke ornamenten in victoriaanse stijl mogelijk. De prijs is afhankelijk van de persoonlijke wensen. We nemen deze graag met je door voor een passende offerte. 

Op aanvraag

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?