Check
Check
Check
Check
/ Tuinkamer / Tuinkamer aanbouw

Tuinkamer aanbouw

Samen kijken we naar de beste plek voor de tuinkamer van je dromen. Wij maken maatwerk, dus we kunnen alle kanten op. Je zult genieten van een sfeervolle tuinkamer aanbouw. Het is de ultieme aanwinst voor de tuin. Wij maken het op maat. Uniek voor jou. Persoonlijk advies en contact staat bij ons voorop. Van ontwerp tot aan oplevering.

De tuinkamer aanbouw wordt volwassen

Buiten bezig zijn in de tuinkamer, een boek lezen in de zon, lekker koffie drinken. Of gezellig samen zijn met het gezin of vrienden. Daarbij zoeken we comfort. We willen aangenaam buiten koken, buiten eten en eigenlijk buiten net zo comfortabel kunnen leven als binnen. De tuinkamer wordt volwassen! En dat is te merken. Mensen besteden serieus aandacht aan de uitbreiding van de leefruimte buiten. De gedachte om het terras te overkappen om droog te zitten, is te simpel. Er moet iets komen te staan dat de woning verrijkt. Veel mensen kiezen daarbij voor een tuinkamer van Verandaservice. Dat is logisch, want onze klanten geven ons uitstekende beoordelingen. Vraag gerust een offerte. We reageren binnen 24 uur en het is geheel vrijblijvend.

Tuinkamer aanbouw van hout

Het voorjaar breekt goed door, groen verschijnt overal om ons heen en als het even kan, pikken we de zonnestralen mee. Naar buiten! Het geeft energie, het ontspant. Een tuinkamer aanbouw van hout brengt zoveel sfeer in de tuin. Het is een plek die het hele jaar door is ingericht. Daarmee nodigt het ook het hele jaar uit om er te gaan zitten. Je zult ontdekken dat je dat nog veel meer doet dan je van tevoren bedacht had. Niet alleen in het voorjaar, want met een tuinkamer verleng je het seizoen om buiten te leven aanzienlijk. Hout is een sfeervol materiaal en het gaat lang mee. Niet zo verwonderlijk dat mensen de voorkeur hebben voor een tuinkamer van hout.

Zo veel mogelijk naar buiten

Om zo lang en comfortabel mogelijk tijd buiten door te brengen, kun je aan het volgende denken. Zorg bijvoorbeeld voor meer daglicht in je tuinkamer aanbouw. Aan warmte in de vorm van een sfeervolle haard. Aan klassieke bovenlichten en hardstenen sokkels voor die jaren dertig uitstraling. Een uitbreiding van de woning die echt meerwaarde oplevert! Droom jij al van je eigen tuinkamer aanbouw?

Inspiratie

Inspiratie nodig? Bekijk de foto’s van onze projecten en kijk wat er allemaal mogelijk is. De veranda vakman neemt de tijd en luistert naar jouw woonwensen. Voor jouw tuinkamer aanbouw wil je de beste oplossing. Daarmee zit je bij Verandaservice meer dan goed. Al jarenlang ontwerpen en bouwen we unieke tuinkamers. Kiezen voor ons, is kiezen voor kwaliteit en stijl. Een sfeervol product waar je jarenlang blij mee zult zijn.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?