Check
Check
Check
Check
/ Veranda

Veranda

Een unieke veranda is echt een verlengstuk van de woning, maar ook een serieuze aanschaf. Laat het maken door dé vakman, dan ben je verzekerd van persoonlijk advies en een sfeervolle veranda. Gemaakt met liefde! Echt vakmanschap met oog voor detail.

Een unieke veranda is de mooiste aanwinst voor de tuin

Met een veranda kun je pas écht genieten. Een veranda is de mooiste aanwinst voor de tuin. De sfeervolle veranda’s van Verandaservice zien er prachtig uit. De uitstraling verrijkt je woning en de tuin. Je creëert een comfortabele, knusse plek om het tuinseizoen met maanden te verlengen. Je betrekt de tuin optimaal bij de woning. Samen kijken we naar jouw wensen. Met ons advies en vakkundig maatwerk ben je verzekerd van een uitstekend product en een prachtig resultaat.

Je eigen unieke veranda

Hoe zou jouw unieke veranda eruit zien? De veranda vakman bewerkt het hout op alle mogelijke manieren die je kunt bedenken. Daarmee creëren we naar wens moderne, klassieke en Amerikaanse veranda’s. We kijken goed naar de woning en houden tot in detail rekening met jouw woonwensen. We hebben al meer dan twaalf jaar ervaring en veel tevreden klanten. De veranda vakman heeft geen standaardproduct op de plank liggen. We garanderen een unieke veranda die voldoet aan jouw dromen. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Dat beloven we!

Zo woon je een lang seizoen buiten

Je zult veel tijd doorbrengen op de veranda. Waarschijnlijk nog meer dan je van tevoren kunt bedenken. De buitenlucht is rustgevend en brengt nieuwe energie. Zelfs als het koud is, kun je met een lekkere fleecedeken en warme trui al snel buiten zitten. Wat denk je van een lekker warm drankje bij kaarslicht in de winter? Of heerlijke lange zomeravonden, buiten in jouw eigen sfeervolle tuin.

Zonder verbouwing meer woonruimte

Zonder dat een verbouwing nodig is, beschik je met een unieke veranda over meer woonruimte. We doen de voorbereidingen in ons timmeratelier. Bij jouw woning zijn we in ongeveer drie dagen klaar. De veranda is meteen klaar voor gebruik. Dat vinden klanten vaak zo’n verrassing. Dat er binnen enkele dagen zoiets moois staat in de tuin! Mogen we jou ook blij maken?

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?