Check
Check
Check
Check
/ Overkapping / Overkapping op maat

Overkapping op maat

Verandaservice is de vakman voor een sfeervolle overkapping op maat. Geen huis is gelijk en zo is het ook met mensen en smaak. Wij nemen de tijd en persoonlijke aandacht is belangrijk. De vakman komt bij je thuis voor zowel het advies als de opbouw. Met een overkapping op maat creëer je eenvoudig meer woonruimte. Samen bepalen we hoe de houten overkapping op het terras eruit gaat zien. De houten overkapping moet in ieder geval goed passen bij de tuin en de woning. Alsof de overkapping er altijd gestaan heeft!

Een unieke overkapping op maat

De extra ruimte die je met een overkapping op maat creëert, geeft veel vrijheid. Vrijheid om lang buiten te zijn en je spullen met een gerust hart buiten te laten. Mocht het plotseling gaan regenen dan is dat geen probleem. Alles blijft droog en meubels en boeken lijden niet onder een bui. Je kunt met een gerust hart van huis en de boel de boel laten. Een overkapping op maat kan gemaakt worden zoals jij dat wilt.

Lichtstraat voor lichtinval

Zo kun je aan een lichtstraat denken. Deze bouwen we in het plafond van de overkapping. Het kan een vlakke lichtstraat van glas zijn. Of een houten zadeldak lichtstraat. De lichtstraat zorgt ervoor dat je nog steeds veel licht in de woning hebt. Dat kan een groot voordeel zijn.

Loungen onder de wolken

Wanneer het bij somber weer en in de winter al relatief donker is in het huis, is daglicht zeer welkom. Een lichtstraat is een goede oplossing. Onder de houten overkapping kijk je dan ook naar de lucht. Dat is aangenaam. Lekker loungen met zicht op de wolken. Benieuwd wat jij kwijt bent voor je unieke overkapping? Maatwerk voor jouw wensen en passend bij jouw woning? Vraag snel een offerte aan. Het is vrijblijvend!

Advies over mogelijkheden van een overkapping op maat

Het plafond van de overkapping is recht en komt altijd hoog. Je behoudt het zicht op de horizon. Dat geeft een vrij gevoel. Wij geven je graag advies over een houten overkapping op maat. Verandaservice heeft veel ervaring met het maken en inbouwen van lichtstraten in een overkapping en kan je adviseren over het juiste model.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?