Check
Check
Check
Check
/ Over Verandaservice

Over Verandaservice


Onze vakmensen staan voor je klaar. Verandaservice houdt rekening met persoonlijke wensen. De vakman luistert, denkt mee en heeft oog voor detail. Wij kiezen geen standaard oplossing, maar maken voor jouw woning dé houten veranda of terrasoverkapping waar jij van droomt.

Van woonwens naar houten veranda

Over Verandaservice

Om van woonwens tot unieke houten veranda te komen, gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij zoeken het uit. Van nature zijn we harde werkers met de nodige creativiteit in het bedenken van oplossingen met hout. Wij pakken liever geen standaardproduct van de plank. Wij realiseren woonwensen met een unieke houten veranda of terrasoverkapping op maat. Passend bij de woning. Dat zie je terug in het resultaat: ambachtelijk maatwerk.

Ambachtelijk maatwerk voor een sfeervolle veranda

Wij vinden persoonlijk advies en begeleiding heel belangrijk. Bij ons vind je geen afdelingen verkoop en montage. Onze vakmannen komen persoonlijk bij je langs voor advies en de opbouw. Zo kunnen we ons goed in je verplaatsen. De voorbereidingen van onze ambachtelijk gemaakte veranda’s en houten terrasoverkappingen doen we in ons eigen timmeratelier. Zo zijn we binnen enkele dagen klaar bij jouw woning. Op die manier creëren we voor jou graag een geweldige sfeer in de tuin.

Over Verandaservice. Altijd Kwaliteit.

Verandaservice is dé vakman voor sfeervol maatwerk van hoge kwaliteit. Daarmee ben je verzekerd van een houten veranda of houten terrasoverkapping waar je jarenlang plezier van zult hebben. Overtuig jezelf door een kijkje te nemen bij een houten veranda die we al mochten plaatsen. Onze klanten bieden dat aan en dat is het grootste compliment dat we konden krijgen.

Tevreden klanten

Harrie & Charlotte

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. Het was al snel duidelijk dat we ipv een aanbouw liever een veranda wilden hebben. Bij verschillende bedrijven gaan praten maar geen goed gevoel aan over gehouden. Wil kwam aan huis en heeft uitgebreid over de mogelijkheden gesproken en uitgebreid advies gegeven. Ook is hij bij het nieuwbouwhuis gaan kijken. Deze betrokkenheid werd door ons als zeer positief ervaren. Op vrijdag 23 maart 2012 kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. Op maandag 26 maart kwam Wil onze veranda zetten. 2 meter 70 hoog, strakke belijning en een geweldige lichtstraat maakte het plaatje compleet. De veranda is nog mooier geworden als dat we gehoopt hadden! De veranda wordt/is ons favoriete plekje. Inmiddels hebben we mogen ervaren dat de (na)service van Wil net zo goed is na de aanschaf van de veranda als ervoor! Heb jij interesse in een veranda? Stop dan maar met zoeken. Bij Verandaservice ben je op het enige juiste adres! Twijfel je misschien nog? Dan ben je van harte welkom om bij ons te komen kijken. We laten de veranda met alle plezier bewonderen! Wil, bedankt! Groetjes uit Tilburg.

Veranda klant

Na rond gezworven te hebben op de vele sites kwamen we bij VerandaService terecht. Ik had meteen een zeer goede indruk over het bedrijf. De kwaliteit , de prijzen en voorbeelden kon ik allemaal terug vinden. Een veranda kopen kun je tegenwoordig overal. Je wordt overspoeld met aanbiedingen en veel mooie woorden. Nou, de mooie woorden zijn bij Verandaservice echt waarheid! Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf gericht op kwaliteit en service. De veranda wordt zelfs ingemeten voordat deze wordt besteld en er wordt meegedacht of de veranda echt bij je huis past. Er is duidelijkheid over de prijs, de levering en de montage wordt tot in de puntjes verzorgd. Top, dit zijn bedrijven waar je zaken mee wilt doen. Hr. Withoos, nogmaals onze hartelijke dank voor de zeer goede service!

Luca

Hartelijk dank voor het opleveren van een stuk vakmanschap! Het is prachtig geworden en zodra de tuin helemaal af is zal ik jullie een aantal foto’s sturen! Bedankt voor de gezelligheid ook deze week en de heerlijke fles wijn. We zullen ervan gaan genieten en zullen zeker jullie aanbevelen bij anderen! (Er zijn al een aantal enthousiastelingen die op internet al aan het kijken zijn dus “fingers crossed”) nogmaals bedankt en namens Luca ook de groetjes “maat”!

Veranda klant

De eiken veranda is prachtig geworden. We zijn er erg blij mee! Mooie rustieke uitstraling, prachtige afwerking. Precies zoals afgesproken en zeer snel gerealiseerd. VerandaService werkt heel professioneel. Ben je op zoek naar een veranda, klop dan zeker bij hun aan. Ze werken door het hele land.

Veranda klant

De afgelopen 2 dagen is er een prachtige veranda gebouwd in mijn achtertuin. Eindelijk een bedrijf gevonden dat met je meedenkt en wil/kan bouwen zoals jij dat wil. De afwerking (zelfs regenpijp en afvoer) is tot in de puntjes geregeld. Een mooie aanvulling aan het huis en in de tuin. Een aanrader.

Veranda klant

Onze positieve ervaring is al gestart bij het emailcontact en na de oplevering in december 2019 van ons huis zijn Wil en Nieky bij ons langs geweest om te meten en kregen wij een fles wijn voor onze woning, hoe attent is dit, super toch? Geen opdringerige verkopers/klussers, maar vakmannen die je graag helpen bij de juiste keuze van een passende Veranda. Zonder opsmuk direct een voorstel met de juiste prijs en kwaliteit verhouding. Binnen een tijdsbestek van 8 dagen is onze tuin voorzien van een prachtige klassieke witte veranda aan het huis en aan de schuur een kleinere versie hiervan. We zijn super blij met onze veranda en overkapping die met zorg en geduld zijn gemaakt en geplaatst door Wil en Nieky. Wij willen hen enorm bedanken voor het harde & professioneel werk wat ze hebben geleverd, het is echt een eyecatcher van de straat, echt onwijs blij mee??

Veranda klant

Aan het eind van vorig jaar zijn we bezig geweest met het zoeken van een leverancier voor onze nieuwe veranda. Via speurwerk (en lezen van reviews) kwamen we bij Verandaservice terecht. Tijdens de kennismaking met Wil en het bespreken van onze wensen werd al gelijk duidelijk dat hij een vakman is, maar ook iemand die goed luistert naar zijn klant en zich aan de afspraak houdt. Tijdens de ‘ bouwfase’ van de veranda  was erg mooi om te zien hoe Wil geniet van zijn vak en staat voor de beloofde kwaliteit van zijn werk. Dankzij Wil zijn onze wensen volledig uitgekomen en staat er nu een prachtige complete veranda waar we in de 2e week van maart al heerlijk onder gezeten en gegeten hebben. Als je voor Verandaservice kiest kies je voor kwaliteit, vertrouwen en duurzaamheid en als laatste zeker niet onbelangrijk; de gezelligheid van Wil. Een absolute aanrader voor klanten die nog twijfelen; zoek niet verder maar kies voor deze leverancier, je krijgt pas spijt als je niet voor hem kiest.

Veranda klant

Bedankt voor het werk geleverd maar ook de gezellige sfeer tijdens het werk. Wij zullen met plezier de ontvangen fles wijn open maken en op jullie toosten. Wij zijn erg blij om met jullie zaken te hebben gedaan.

Veranda klant

Hallo Wil, super blij zijn wij met de veranda en al van velen complimenten voor het mooie vakwerk van jullie mogen ontvangen. Dus wij dachten dit willen wij even delen. Nogmaals super bedankt en wij gaan zeker nog vele jaren genieten van de veranda!!

Bas & Ingrid

Wil, bedankt voor het willen plaatsen, het vertrouwen, het meedenken en de prettige samenwerking bij de realisering van onze veranda en schuur… Je straalt een fijne persoonlijkheid uit en hebt een prettig team om je heen!” 

Monique & Paul Kleine

Begin dit jaar de knoop door gehakt om een veranda te laten bouwen bij ons in de Bollenstreek. Na een uitgebreide oriëntatie kwamen we bij Veranda Service uit in Brabant. Een eindje uit de buurt, maar het contact voelde goed en we zagen een prachtige klassieke veranda op de website. Fijn vonden we het om de veranda in het echt te kunnen bewonderen, die eigenaar Wil Withoos, bij ons in de buurt bij een klant had gebouwd. We waren direct verkocht en hebben de plannen doorgezet. En nu, maart 2020 genieten wij al volop van onze prachtige aanwinst. Wat wij zeker willen vermelden is de zeer fijne samenwerking met Wil en zijn collega. Dit verliep zeer prettig en wij hebben deze mensen ervaren als echte vaklui die hun vak verstaan, plezier in het werk hebben, wat je weer in het resultaat terug ziet!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?