Check
Check
Check
Check
/ Tuinkamer

Tuinkamer

Op zoek naar een tuinkamer bij je woning? Wat een goed idee. Met een tuinkamer van Verandaservice creëer je extra woonruimte zonder dat een verbouwing nodig is. Onze vakmannen vertalen jouw woonwensen. Met ons advies en vakkundig maatwerk ben je verzekerd van een prachtig resultaat. Op ambachtelijke wijze maken we jouw ideale buitenkamer. Een comfortabele, knusse plek om het tuinseizoen met maanden te verlengen. En weet je wat zo mooi is? Je zult er nog veel meer tijd doorbrengen dan je van tevoren had kunnen bedenken. Beloofd!

De tuinkamer van je dromen

Samen kijken we naar de beste plek voor de tuinkamer van je dromen. Wij maken maatwerk, dus we kunnen alle kanten op. Je zult genieten van een sfeervolle buitenkamer. Het is de ultieme aanwinst voor de tuin. Als we buiten leven, doen we dat het liefst met net zoveel comfort als binnen. We willen graag comfortabel kunnen zitten, loungen en vooral ontspannen. Verandaservice snapt dat en maakt voor jou de ultieme plek om lekker buiten te leven. Je kunt er optimaal genieten van je vrije tijd. Ben je graag buiten? Dan kun je niet zonder tuinkamer. Je zult je rijk voelen met een tweede woonkamer in de tuin. Kom er snel en vrijblijvend achter wat dit kost!

Persoonlijk advies

De veranda vakman is jouw persoonlijke aanspreekpunt. Van idee tot realisatie. Wij nemen de tijd en luisteren naar jouw wensen. Wat vind jij belangrijk? Hoe wil je de tuinkamer gebruiken en wanneer ben je tevreden? We houden rekening met jouw woonwensen, maar ook met de stijl van de woning en de tuin. Zo zorgen we ervoor dat het een mooi geheel wordt. Verandaservice denkt met je mee. Wij weten uit ervaring wat nodig is om een sfeervolle tuinkamer te creëren. Persoonlijk advies en begeleiding staat bij ons voorop.

Laat het maken door de vakman!

Verandaservice is de vakman voor sfeervolle tuinkamers. We helpen je graag verder om voor jou de ultieme plek te creëren. Bij ons ben je aan het goede adres. Zodat je jaar in, jaar uit kunt genieten van de extra leefruimte die je met een tuinkamer creëert. We maken het van de beste kwaliteit hout. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?