Check
Check
Check
Check
/ Overkapping / Houten overkapping

Houten overkapping

Overkapping van hout? Vraag het de vakman! Mensen die overwegen voor een houten overkapping te kiezen, hebben vaak al goed nagedacht over wat ze willen. In ieder geval zijn ze op zoek naar een sfeervolle manier om het terras te overkappen, zodat ze vaak en lang kunnen genieten van het buiten leven. Verder geldt, zoveel mensen, zoveel wensen en dat is maar goed ook! Verandaservice heeft namelijk geen standaard product op de plank liggen. Wij maken een overkapping op ambachtelijke wijze. Zo garanderen we maatwerk.

Vakman voor houten overkapping

Verandaservice is de vakman voor een sfeervolle overkapping. Elke woning is anders. Ook heeft iedereen zijn eigen wensen. Wij houden daar rekening mee. Persoonlijke aandacht tijdens het aankoop- en bouwproces vinden wij belangrijk. De vakman komt bij je thuis voor zowel het advies als de bouw. Met een houten overkapping creëer je eenvoudig meer woonruimte. Samen bepalen we hoe de overkapping op het terras eruit gaat zien.

Sfeervolle plek in de tuin

De houten terrasoverkapping zorgt voor een sfeervolle plek in de tuin. Zo biedt het plaats aan een eettafel of een loungehoek. Regent het? Dan kun je gewoon buiten koken en eten. Je hoeft de plannen niet aan te passen aan het weer. De houten terrasoverkapping zorgt voor een droge prettige ruimte.

Houtkachel of open haard?

Je kunt er zelfs een open haard of houtkachel onder plaatsen. Fijn voor de killere zomeravonden. Maar net zo fijn voor het najaar of een winterse dag met een warme choco of Glühwein. Geniet van het leven met jouw houten overkapping. Verandaservice geeft je graag advies. De houten overkapping moet in ieder geval goed passen bij de tuin en de woning.

Lichtinval in de houten overkapping

Een overkapping kan gemaakt worden zoals je dat wilt. Heb je een vrij donker huis? Denk dan eens aan een lichtstraat. De lichtstraat laat veel licht door in de woning. Dat kan een groot voordeel zijn. Zeker wanneer je huis op het noorden ligt of je kleine ramen hebt. Lichtinval zorgt ervoor dat je zowel binnen als buiten lekker kunt leven. Verandaservice heeft ruime ervaring met het maken van lichtstraten in een houten overkapping en adviseert je graag.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?