Check
Check
Check
Check
/ Terrasoverkapping / Terrasoverkapping op maat

Terrasverkapping op maat

Jouw vakman voor een sfeervolle terrasoverkapping op maat heb je bij deze gevonden. Elke woning is anders. Ieder mens heeft eigen woonwensen. Verandaservice neemt de tijd en daarbij is persoonlijke aandacht belangrijk. De vakman komt bij je thuis voor zowel het advies als de bouw. De voorbereidingen doen wij in ons timmeratelier. Zo heb je binnen enkele dagen meer woonruimte met een terrasoverkapping. Geheel naar jouw wensen en passend bij je woning.

Meer woonruimte met een terrasoverkapping op maat

De extra ruimte die je met een terrasoverkapping op maat creëert, geeft veel vrijheid. Vrijheid om lang in de tuin te zijn en je meubelen en kussens met een gerust hart buiten te laten. Mocht het plotseling gaan regenen dan is dat geen probleem. Alles blijft droog en jouw spullen lijden niet onder een bui. Je kunt met een gerust hart van huis en de boel de boel laten. Tijdens lange zomeravonden, heb je een knusse plek waar je optimaal kunt genieten.

Ambachtelijk maatwerk

Een terrasoverkapping op maat wordt ambachtelijk gemaakt. Helemaal zoals jij dat wilt. We geven je advies en bespreken je woonwensen. Zo bedenken we samen hoe de houten terrasoverkapping wordt. Je kunt onder andere aan een lichtstraat denken. Of aan een duurzaam sedum dak!

Lichtstraat voor lichtinval

Deze bouwen we in het plafond van de terrasoverkapping. Wanneer het bij somber weer en in de winter al relatief donker is in het huis, is daglicht zeer welkom. Kortom, een luxe terrasoverkapping biedt veel comfort! Naar wens kunnen wij altijd adviseren over een terrasoverkapping met lichtstraat.

Vrijblijvend advies voor een terrasoverkapping op maat

Verandaservice heeft veel ervaring met het maken en inbouwen van lichtstraten in een terrasoverkapping en kan je adviseren over het juiste model. De terrasoverkapping op maat moet in ieder geval een mooi geheel met de woning vormen. Alsof de terrasoverkapping er altijd gestaan heeft!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?