/ Carport / Carport op maat

Carport op maat

Zoek je een carport? Dan zit je goed! Al jaren bouwt Verandaservice sfeervolle houten overkappingen en carports op maat. Het uitbreiden van de woning met een overkapping aan de achterzijde, lijkt voor veel mensen een logische stap. Aan de voorzijde van de woning is dit nog niet zo gewoon. En dat is best gek, want de voorkant van het huis is het eerste dat je ziet. Een carport op maat laten maken is een goede keuze. Alleen dan vormt het een mooi geheel met je woning!

Je auto onder de carport op maat

Je auto langer mooi houden met een carport op maat is ook echt een waardevermeerdering. Gelukkig zien we steeds meer mensen die ook aan de voorkant van de woning willen investeren. Logisch, het is de eerste aanblik. Je eigen carport op maat bij jou thuis, heeft voordelen. De auto staat beschermd en droog onder een houten carport. Als je thuiskomt, parkeer je bij je woning onder een prachtige carport op maat. Een serieus mooie aanwinst. Wat een comfort om daar de auto te parkeren.

De entree van je woning

Een mooie houten carport op maat is een absolute sfeermaker aan de woning. Je brengt aan de voorkant misschien wel minder tijd door als achter in de tuin. Toch kom je er minstens zo’n twee keer per dag. Op deze plek kom je thuis, ontvang je je gasten bij de entree en zwaai je ze uit!

Jarenlang plezier

Kies voor een houten carport die jaren meegaat. Zo maak je je bestaande woning mooier en comfortabeler. Verandaservice neemt de tijd voor jou. Naar wens kunnen wij ook een lichtstraat inbouwen in de carport op maat. Daarmee houdt je licht in de hal. Verandaservice helpt je graag met goed advies en ambachtelijk maatwerk!

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.