Check
Check
Check
Check
/ Tuinkamer / Houten tuinkamer

Houten tuinkamer

Als we buiten leven, doen we dat het liefst met net zoveel comfort als binnen. We willen graag comfortabel kunnen zitten, loungen en vooral ontspannen. Verandaservice snapt dat en maakt een sfeervolle plek om lekker buiten te leven. Je kunt er optimaal genieten van je vrije tijd. De frisse buitenlucht ontspant en geeft nieuwe energie. Ben je graag buiten? Dan is een houten tuinkamer een must. Het inspireert om in een andere ruimte te kunnen zijn. Zeker na de lange winter is het zalig om naar buiten te kunnen en in een ander vertrek je tijd door te brengen. Je zult je rijk voelen met een tweede woonkamer in de tuin. Dat beloven we!

Houten tuinkamer met alle comfort

Buiten doet niet onder voor binnen. In een houten tuinkamer wil je lekker buiten kunnen leven. De extra woonkamer buiten is een keuze waar je veel plezier van zult hebben. Na een lange winter is het inspirerend om in een andere ruimte te leven. Je ziet de tuin tot leven komen als het voorjaar zich aandient. In de zomer is er buiten zoveel comfort, dat je helemaal geen reden meer hebt om naar binnen te gaan. Toch kun je ook in het najaar en de winter tijd doorbrengen in je tuinkamer. Verandaservice denkt met je mee. Wij weten uit ervaring wat nodig is om een sfeervolle houten tuinkamer te creëren. En jouw unieke houten tuinkamer van Verandaservice gaat jaren mee. Interesse? Kom meer te weten over de mogelijkheden. Onze offerte is vrijblijvend.

Buitenkeuken maakt houten tuinkamer compleet

Hou je van buiten koken? Een buitenkeuken maakt de houten tuinkamer compleet. Het eten smaakt naar meer als je lekker buiten bent. Dat verklaart waarom een keuken buiten zo populair is. Natuurlijk maken we al heel lang eten klaar in de tuin. Vooral in de zomer. Wie heeft er geen barbecue? Toch gaan we ook hier steeds een stapje verder. We willen eigenlijk alle gerechten buiten kunnen bereiden. Echt buiten koken dus!

Zo kook je de hele zomer buiten

Bij de houten tuinkamer op de foto bouwden we een houten achterwand met een kast met dubbele deur en enkele planken. Op het verlaagde deel is plaats voor een barbecue. Het aanrechtblad combineert mooi met de hardstenen sokkels van de staanders. De achterwand van de keuken fungeert meteen als zijwand voor privacy en beschutting. De keuken is klaar om ingericht te worden. Nog even en de gerechten kunnen meteen buiten op tafel. Dat is nog eens genieten!

Laat het maken door de vakman!

Verandaservice is de vakman voor sfeervolle tuinkamers. We helpen je graag verder met jouw woonwensen. Bij ons ben je aan het goede adres. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een houten tuinkamer creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?