Check
Check
Check
Check
/ Overkapping

Overkapping

Op zoek naar een overkapping in je tuin? Verandaservice is de vakman voor een sfeervolle overkapping van je terras. Een overkapping biedt veel comfort. Je kunt elk terras in de tuin overkappen. We maken een overkapping op maat aan de woning, maar ook op andere plekken in de tuin. Zo kun je ook voor een vrijstaande overkapping kiezen. De vakman komt bij je thuis en geeft advies. Wat staat mooi? Wat is technisch het meest geschikt? Samen bepalen we hoe de overkapping eruit gaat zien.

Overkapping in de tuin

De overkapping moet in ieder geval perfect passen bij de tuin en de woning. Alsof de overkapping er altijd gestaan heeft! Zo wordt het een mooi geheel. Bij Verandaservice heb je één aanspreekpunt. Vanaf het eerste contact tot de oplevering. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We denken graag met je mee. Onze vakman werkt de ideeën uit en ontwerpt en bouwt de overkapping op maat. De voorbereidingen doen we in ons timmeratelier. Zo zijn we binnen twee tot drie dagen klaar bij jouw woning.

Luxe opties voor een overkapping op maat

Je kunt de overkapping uitbreiden met luxe opties. Denk aan een lichtstraat. Deze bouwen we in het plafond van de overkapping. Zo behoud je meer licht in de woning. We kunnen de overkapping op maat maken. Helemaal naar jouw wensen. Denk aan bovenlichten met of zonder glas. Hardstenen sokkels aan de staanders. Zijwanden. Een balustrade.

Extra leefruimte

De extra ruimte die je met een overkapping krijgt, geeft je vrijheid. Vrijheid om lang buiten te zijn en spullen met een gerust hart buiten te laten. Mocht het plotseling gaan regenen, dan hoef jij niet meer halsoverkop naar binnen. Alles blijft droog en meubels en boeken lijden niet onder een bui. Je kunt met een gerust hart van huis en de boel de boel laten. Bovenal zul je genieten van de extra leefruimte!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?