Check
Check
Check
Check
/ Overkapping / Vrijstaande overkapping

Vrijstaande overkapping

Een overkapping van het terras, zie je het meest bij het terras direct aan de woning. Soms kiezen mensen echter voor een andere plek in de tuin. Denk aan een terras bij het zwembad. Of een terras in het midden van de tuin. De redenen zijn uiteenlopend. Er is een mooie oplossing die Verandaservice voor je kan realiseren. Denk eens aan een vrijstaande overkapping! We denken mee over jouw wensen. De veranda vakman maakt een vrijstaande overkapping op maat. We luisteren naar jouw wensen en maken jouw droomplek in de tuin.

Vrijstaande overkapping in de tuin

Achter in de tuin is vaak een aangewezen plaats voor een vrijstaande overkapping. De plek is fijn, omdat er bijvoorbeeld veel zon is of juist veel schaduw. Ook geeft een andere plaats om te zitten, je weer een heel andere kijk op je tuin. Misschien grenst je tuin wel aan het water en vind je het fijn om daar beschut te kunnen zitten? Bij (half) vrijstaande of hoekhuizen zie je vaak een brede tuin die langs het huis loopt. Naast de woning, of in het verlengde van de woning is een geschikte ruimte voor een terrasoverkapping.

Wanden aan de vrijstaande overkapping

Voor de stabiliteit is het wel nodig om een wand te plaatsen in de vrijstaande overkapping. Dat kan een achterwand zijn. Dit geeft meteen ook privacy, maar ook mogelijkheden om een kast of buitenkeuken te plaatsen. Soms is het fijn om ook een zijwand te plaatsen, zodat de overkapping wat meer uit de wind ligt. Heerlijk voor een comfortabele loungeplek. Vraag gewoon om een offerte. Het is geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Klanten beoordelen ons met 5 sterren. Dat is uitstekend. Waar wacht je nog op?

Kwestie van smaak

Het is natuurlijk smaakgevoelig. Wellicht geeft een open ruimte je juist een gevoel van vrijheid. Wij kunnen glazen wanden, dichte wanden van hout of wanden met borstwering en glas maken. De overkapping kan verder aangekleed worden met een sfeervol balkenplafond of bovenlichten.

Vakkundig advies voor jouw tuin

Met een vrijstaande overkapping verplaats je het leven van binnen naar buiten. We zitten graag buiten, we eten buiten, we leven buiten zodra het maar even kan. Heerlijk om zo het tuinseizoen te verlengen. Welke stijl past bij jou en de tuin? Klassiek of misschien wel een Amerikaanse stijl voor jouw overkapping? De veranda vakman denkt met je mee!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?