/ Veranda / Luxe veranda

Luxe veranda

Bij een luxe woning hoort een luxe veranda. Denk aan een statig herenhuis. Voor deze stijl huizen, vaak met souterrain, bouwt de veranda vakman een verhoogde houten veranda met terrasvlonder, compleet met balustrade, bovenlichten en trap. Een exclusieve veranda, bijvoorbeeld in Amerikaanse stijl. Verandaservice staat garant voor ambachtelijk maatwerk. De afwerking is uitstekend verzorgd tot in de kleinste details.

Luxe veranda aan herenhuis

Zo’n luxe veranda bij een herenhuis staat niet alleen prachtig, maar biedt ook veel wooncomfort. Er ontstaat een heerlijke uitloop op de woonlaag. Zet de openslaande deuren maar wagenwijd open. Het regent in ieder geval niet meer binnen. Op het terras van de luxe veranda met verhoogd terras, vind je volop privacy en een mooi zicht op de lager gelegen tuin. Bereikbaar via de prachtige trap.

Persoonlijke stijl

Hoe het eruit gaat zien, bepaal je grotendeels zelf. Daarbij heb je volop keus, want het hout kan bewerkt worden zoals je het wilt. De balustrade kan voorzien worden van spijlen, of bijvoorbeeld kruizen in Long Island stijl. Samen bespreken we de wensen en realiseren we een droomveranda.

Prachtige veranda voor meer leefruimte

De voorbereidingen vinden plaats in ons timmeratelier en binnen enkele dagen kun je al gebruik maken van de aanwinst. Dat betekent dat we ongeveer drie dagen bij de woning bezig zijn.

Een aanwinst voor de woning

Heeft u een herenhuis, of een huis met souterrain en bent u geïnteresseerd in een luxe veranda voor meer leefruimte? De veranda vakman helpt je op weg met je wensen. Samen creëren we een unieke veranda. Een absolute aanwinst voor je woning.

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.