Check
Check
Check
Check
/ Tuinkamer / Vrijstaande tuinkamer

Vrijstaande tuinkamer

De meeste mensen kiezen voor een tuinkamer aan de woning. Soms is er een andere plek in de tuin die de voorkeur heeft. Dan is een vrijstaande tuinkamer een goede oplossing. Verandaservice heeft al meer klanten blij gemaakt met deze aanwinst voor de tuin. Zij beoordelen ons uitstekend. Met ambachtelijk maatwerk kunnen we rekening houden met veel wensen. De tuinkamer wordt zo een unieke leefruimte. Verandaservice neemt de tijd en vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Dat zie je terug in het resultaat: sfeervol ambachtelijk maatwerk.

Vrijstaande tuinkamer in de tuin

Een goede ruimte voor een vrijstaande tuinkamer is bijvoorbeeld achter in de tuin. De plek kan fijn zijn, omdat er veel privacy is. Ben je een zonaanbidder of zit je liever in de schaduw? Een beslissende factor voor de plek van jouw tuinkamer. Misschien grenst je tuin wel aan het water en vind je het fijn om daar beschut te kunnen zitten. Vanaf een andere plek krijg je altijd weer een ander perspectief op de tuin. Zo kun je vanuit de vrijstaande tuinkamer genieten van alles wat je tuin te bieden heeft. Dat wil jij toch ook? Wil je weten hoe wij werken, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Daarmee kun je alle kanten op. Wij geven persoonlijk advies en nemen binnen 24 uur contact met je op.

Privacy en comfort in de tuinkamer

Een wand is wel nodig voor stabiliteit. Dat kan een achterwand zijn. Dat geeft privacy, maar ook mogelijkheden om een kast of buitenkeuken te plaatsen. Soms is het fijn om een zijwand te plaatsen, zodat je in de tuinkamer wat meer uit de wind zit. Door maatwerk kan je alle kanten op. Denk er goed over na wat voor jou belangrijk is.

Vakkundig advies

Met een vrijstaande tuinkamer kun je ook voor en na het zomerseizoen je leven van binnen naar buiten verplaatsen. Buiten leven zodra het maar even kan, de buitenlucht op je huid voelen. Heerlijk om zo het tuinseizoen te verlengen. Wat kies je voor jouw vrijstaande tuinkamer? Klassiek of toch liever modern? De veranda vakman denkt met je mee en maakt het zoals jij het wilt.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?