Check
Check
Check
Check
/ Tuinkamer / Luxe tuinkamer

Luxe tuinkamer

Een luxe tuinkamer zorgt ervoor dat je vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar buiten kunt leven. Je verlengt het tuinseizoen echt met maanden. De tuinkamer is daardoor al een luxe op zich. Zelfs als je de tuinkamer eenvoudig inricht, kun je die luxe ervaren. Ben jij graag buiten en vind je het heerlijk om vaak in de tuin te zitten? Denk dan aan een luxe tuinkamer. Verandaservice neemt de tijd om jouw woonwensen door te nemen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een tuinkamer creëert. Je zult er veel plezier van hebben. De veranda vakman is jouw partner voor een houten tuinkamer.

Tover de garage om in een luxe tuinkamer

Staat er een garage of schuur in de achtertuin? Dan zit je goed, want je kunt een deel van de garage om laten bouwen tot tuinkamer. We breken de buitenmuren door en vervangen het dak. Zo komt er ruimte voor een sfeervol balkenplafond. Ook is het mogelijk meteen een voorziening voor de pijp van een houtkachel te plaatsen. De muren in de tuinkamer kunnen we afwerken met hout. Je kunt er ook voor kiezen de wanden te schilderen. De veranda vakman kan een tussenwand plaatsen, zodat je nog bergruimte of een fietsenstalling overhoudt. Of we adviseren je over een nieuwe houten berging. Deze maken we op maat in de stijl van jouw woning en tuin.

Zo woon je een lang seizoen buiten

De luxe tuinkamer is een plek waar je veel tijd door zult brengen. De buitenlucht is rustgevend en brengt nieuwe energie. Zelfs als het koud is, kun je met een lekkere fleecedeken en een jas of warme trui al snel buiten zitten. Wat denk je van warme Glühwein in de winter? Of heerlijke lange zomeravonden, buiten.

De luxe tuinkamer is een extra woonkamer

De extra ruimte die je met een luxe tuinkamer creëert heeft nog meer voordelen. Ben je met meer mensen in huis, dan heb je er meteen een woonkamer bij. Ideaal met bijvoorbeeld oudere kinderen, die graag wat meer op zichzelf zijn. Of bijvoorbeeld omdat je eens rustig televisie wilt kijken, terwijl je partner een vriend of vriendin op bezoek heeft. Klinkt dit aantrekkelijk? Vraag dan gerust om een vrijblijvende offerte. Wij bouwen in Nederland en België. Bij ons krijg je persoonlijk advies. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Maak je tuin groter

Een tuinkamer in de schuur of garage maakt je tuin groter. Je tuinkamer is altijd klaar voor gebruik, want de meubelen staan beschut tegen de regen. Voor de vloer van de tuinkamer kun je denken aan een mooie vloertegel. Dat is makkelijk in onderhoud. Zo creëer je meer leefruimte buiten. Ook interesse in zo’n luxe tuinkamer? We denken graag met je mee!

Je kunt bij ons ook terecht voor

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?