Check
Check
Check
Check
/ Tuinkamer / Tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat

De vakman voor een sfeervolle tuinkamer op maat is Verandaservice. We nemen de tijd en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. De vakman komt bij je thuis voor zowel het advies als de montage. Zo kunnen we ons goed in de wensen verplaatsen. En maken we een tuinkamer die perfect bij je past. Met een tuinkamer creëer je eenvoudig meer woonruimte. Samen bepalen we hoe jouw tuinkamer eruit gaat zien. Wij geven je goed advies én garanderen een goed product dat jarenlang meegaat.

Tuinkamer op maat begint met advies

Zelf heb je vast al ideeën over je tuinkamer op maat. Hoe ga je de tuinkamer gebruiken? Als ruimte om te eten, om te koken? Of ben je van plan er een heerlijke loungeplek van te maken? De keuzes kunnen bepalend zijn voor de afmetingen van de tuinkamer. Wist je dat de ligging van de woning en de tuin van invloed zijn op de keuzes? Ligt de tuin op het zuiden? Dan heb je grote kans dat je behoorlijk wat licht binnenkrijgt in de woning. Waarschijnlijk adviseren we dan dat een lichtstraat niet nodig is in jouw tuinkamer op maat. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat geeft jou nog alle vrijheid om een goede keuze te maken.

Het hele jaar door

Jouw tuinkamer op maat is een plek die het hele jaar door is ingericht. Daarmee nodigt het ook het hele jaar door uit om er te gaan zitten. Je zult ontdekken dat je dat nog veel meer doet dan je van tevoren bedacht had. De tuinkamer wordt ambachtelijk gemaakt in de stijl die jij voor ogen hebt. Daarbij is de stijl van de woning ook bepalend voor het uiterlijk van de tuinkamer op maat.

Duurzaam dak

Je kunt jouw tuinkamer op maat laten voorzien van een duurzaam dak. Met sedum op het dak van je veranda, gaat je dak langer mee. De isolatie verbetert, waardoor het tijdens hete zomerdagen een stuk koeler blijft. Op natte dagen houdt het sedum dak op je veranda of terrasoverkapping overtollig regenwater vast. Dit ontlast de afvoer en het riool.

Jaren genieten van je unieke tuinkamer

Met een sedum dak op je unieke tuinkamer, wordt de omgeving veel groener. Vanaf je bovenverdieping kijk je op je levende daktuin. Door een toename van de biodiversiteit draag je optimaal bij aan de natuur. Je zult jarenlang genieten van de extra woonruimte die je met een tuinkamer creëert.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?