Check
Check
Check
Check
/ Carport

Carport

Je auto onder de carport? Verandaservice helpt je om het goed aan te pakken. Wij vinden het belangrijk dat het goed past bij de woning. Alleen met oog voor de bestaande woning maak je er een mooi geheel van. Het is immers de eerste aanblik als je aan komt rijden. De entree van je woning. Samen kijken we naar de beschikbare ruimte voor het parkeren van jouw auto. En naar jouw wensen. De vakman van Verandaservice maakt jouw carport helemaal op maat. Zoals jij voor ogen hebt.

Je auto onder de carport

Je auto blijft langer mooi onder een carport. Dat is echt een investering waard. De auto staat niet alleen droog en beschermd. Het is ook fijn dat je auto minder vies wordt. En het biedt nog meer comfort. Als je thuiskomt, parkeer je bij de woning onder een prachtige carport. Als het regent, stap je lekker droog in en uit. Ook fijn als je nog boodschappen achter in de auto hebt staan.

Een investering waard

Het uitbreiden van de woning met een overkapping aan de achterzijde, is voor veel mensen al een logische stap. Om dit aan de voorzijde van de woning te doen, is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Is dat eigenlijk niet vreemd? Het is de eerste aanblik van je huis. Steeds meer mensen zijn bereid ook aan de voorkant van de woning te investeren.Een carport is een mooie aanwinst. Voor de woning en voor de auto!

Kan er ook een auto onder?

Al jaren bouwt Verandaservice sfeervolle houten veranda’s en overkappingen. Meestal achter de woning. Laatst vroeg iemand of er ook een auto onder kan? Wat ons betreft wel! Een mooie houten carport is een absolute sfeermaker aan je woning.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?