Check
Check
Check
Check
/ Houten veranda met lichtstraat

Houten veranda met lichtstraat

Houten veranda met een lichtstraat geeft optimale lichtinval in de woning. Onze ervaring is dat het niet per definitie veel donkerder wordt in de woning door de veranda. Uiteraard hangt dit mede af van de ligging van de woning en de grootte van de ramen. Heb je bijvoorbeeld een schuifpui en ligt de woning op het zuiden dan zul je niet veel lichtinval hoeven te missen. Ligt de woning op het noorden en heb je weinig ramen voor lichtinval in de pui, dan kan een lichtstraat uitkomst bieden.

Het plafond van de houten veranda komt altijd vrij hoog waardoor je zicht op de horizon blijft houden. Doordat we wit adviseren als kleur heb je eveneens profijt van het licht.

Naar wens kunnen wij echter altijd adviseren over een maatwerk houten veranda met lichtstraat. Verandaservice heeft veel ervaring met het inbouwen van lichtstraten in een overkapping en kan je adviseren over het juiste model. In de film is te zien hoe een lichtstraat geplaatst wordt.

De luxe van licht en vrijheid met een houten veranda

De extra ruimte die je buiten creëert zorgt voor vrijheid. Vrijheid om lang buiten te zijn en spullen met een gerust hart buiten te laten. Mocht het plotseling gaan regenen dan is dat geen probleem. Alles blijft droog en meubels en boeken lijden niet onder een bui. Je kunt met een gerust hart van huis en de boel de boel laten. De lichtstraat zorgt ervoor dat je geen licht in de woning verliest. Dat kan een groot voordeel zijn. Zeker wanneer het bij somber weer en in de winter al relatief donker is in het huis, is daglicht zeer welkom.

Extra aspect is het voordeel dat het dak van de houten veranda niet helemaal dicht is. Je hebt ook onder de houten veranda met lichtstraat zicht op de lucht. Dat is aangenaam. Lekker loungen met zicht op de wolken. Kortom, een luxe veranda met lichtstraat biedt veel comfort!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?