Check
Check
Check
Check
/ Carport / Houten carport

Houten carport

Al jaren bouwt Verandaservice sfeervolle houten veranda’s en overkappingen. Meestal achter de woning. Laatst vroeg iemand of er ook een auto onder kan? Het uitbreiden van de woning met een overkapping aan de achterzijde, lijkt voor veel mensen een logische stap. Minder vanzelfsprekend is het dit aan de voorzijde van de woning te doen. En dat is best vreemd, want het is de eerste aanblik van je huis. Of er ook een auto onder kan? Uiteraard, zeker onder zo’n luxe houten carport!

Houten carport voor auto

Je auto langer mooi houden met een carport is ook een investering waard. Gelukkig zien we steeds meer mensen die ook aan de voorkant van de woning willen investeren. Logisch, het is de eerste aanblik. Je eigen carport bij je huis? De auto staat droog en beschermd onder een carport. Als je thuiskomt, parkeer je bij je woning onder een prachtige houten carport. Een serieus mooie aanwinst. Wat een comfort om daar de auto te parkeren. Zo wil jij toch ook thuiskomen? Klanten geven ons uitstekende beoordelingen. Vraag om een vrijblijvende offerte voor uniek maatwerk. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Dan weet je snel waar je aan toe bent en kun jij een beslissing nemen over je ultieme woonwens.

De entree van je woning

Een mooie houten carport is een absolute sfeermaker aan je woning. Je brengt er misschien niet zo veel tijd door als achter in de tuin. Toch kom je er minstens zo’n twee keer per dag. Op deze plek kom je thuis, ontvang je je gasten bij de entree en zwaai je ze uit!

Luxe en comfort

Je kunt kiezen voor een carport die best wat luxe en comfort uitstraalt. Passend bij de uitstraling van de woning. Maak je bestaande woning mooier en comfortabeler. Met een sfeervolle carport.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?