Check
Check
Check
Check
/ Veranda / Amerikaanse veranda

Amerikaanse veranda

Droom je wel eens van een Amerikaanse veranda? Tijdens reizen door Amerika, kijk je je ogen uit naar alle prachtige veranda’s. Wij kwamen ze tegen in staten als New Jersey, Connecticut en Rhode Island. In tegenstelling tot in Nederland zijn de veranda’s vaak aan de voorkant van het huis geplaatst. Zodoende kun je ze naar hartenlust bekijken en fotograferen. Ben je er nog niet geweest? Dan ken je deze veranda ongetwijfeld uit films en series.

Inspiratie voor een Amerikaanse veranda

Veel van onze klanten laten zich inspireren door een Amerikaanse veranda. En dat is niet vreemd. Door de balustrades en ornamenten zijn het bijzonder sfeervolle creaties. We laten je graag voorbeelden zien van veranda’s zoals wij die gemaakt hebben. Raak geïnspireerd door de voorbeelden bij onze projecten. Net zoals wij geïnspireerd zijn tijdens onze reizen in Amerika. We ontwerpen en maken met veel plezier een zo’n veranda op maat voor jouw woning. Offertes zijn vrijblijvend. Wij nemen binnen 24 uur contact op en helpen je graag met persoonlijk advies.

Mooie balustrades aan de Amerikaanse veranda

De balustrades, de vormen, de victoriaanse ornamenten, de sfeer! Een echte Amerikaanse veranda ligt meestal net iets hoger dan de rest van de tuin. Daarom bouwen we ze vaak met een trap. En dan krijgt de balustrade ook een functie. Je wilt immers veilig zijn.

Verhoogd terras

Daarnaast zorgt een balustrade voor sfeer. Je creëert een fijn gevoel van geborgenheid. Knus en sfeervol. Het effect van een verhoogd terras kun je ook bereiken door het terras van een andere bestrating te voorzien dan de rest van de tuin. Of, bijvoorbeeld met houten vlonderplanken.

Droomveranda

De veranda vakman maakt de Amerikaanse veranda zoals jij dat wilt. Wij maken tijd voor je en luisteren naar jouw persoonlijke wensen. Zo maken wij balustrades altijd op maat met naar keuze rechte spijlen of kruizen in Long Island stijl. Leg gerust je ideeën aan ons voor. We denken graag met je mee om jouw droomveranda te realiseren.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?