Check
Check
Check
Check
/ Veranda / Maatwerk veranda

Maatwerk veranda

Verandaservice is de vakman voor een sfeervolle maatwerk veranda. Geen woning is gelijk en dat geldt ook voor mensen en smaak. Wij nemen de tijd en vinden persoonlijke aandacht belangrijk, de vakman komt bij je thuis voor zowel het advies als de montage. Met een houten veranda creëer je eenvoudig meer woonruimte. Samen bepalen we hoe de houten veranda in jouw tuin eruit gaat zien. Dat staat garant voor een optimaal resultaat waar je buitengewoon tevreden over zult zijn.

Maatwerk veranda door de echte vakman

De stijl van de woning bepaalt het uiterlijk van de veranda die wij vakkundig maken. Strakke moderne woningen vragen qua karakter en uitstraling om strakke lijnen van de veranda. Daarentegen kan het soms heel mooi zijn om voor contrast te kiezen. Een mix van stijlen voor buiten. De maatwerk veranda moet in ieder geval een mooi geheel met de woning vormen. Alsof de houten veranda er altijd gestaan heeft!

Goed advies voor een maatwerk veranda

Maatwerk kan niet zonder een goed advies van een echte vakman. Samen spreken we de wensen door. Hoe ga je de terrasoverkapping gebruiken? Als ruimte om te eten, om te koken? Of ben je van plan er een heerlijke loungehoek van te maken? Dit bepaalt de afmetingen van de maatwerk veranda. En wat denk je van een duurzaam sedum dak? Ons advies is persoonlijk, net als het ontwerp en de begeleiding van ideeën tot realisatie. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. We bouwen in Nederland en België. Klanten beoordelen ons werk en het contact met ons als uitstekend.

De ligging van de woning

Wist je dat de ligging van het huis en de tuin bepalend zijn voor het maatwerk? Ligt de tuin op het zuiden? Dan heb je grote kans dat je behoorlijk wat licht binnenkrijgt in de woning. Dan zou maatwerk in kunnen houden dat we geen lichtstraat adviseren in de houten veranda. Ligt het terras vaak in de wind, dan kan je veel plezier hebben van een zijwand.

Jaren genieten van je unieke veranda

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een maatwerk veranda creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?