/ Overkapping Den Bosch

Vakmanschap met plezier

De vakmensen van Verandaservice zijn creatief, hebben oog voor detail en werken met veel plezier aan de houten overkapping voor Den Bosch. Bij ons geen standaard overkappingen, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het creëren van oplossingen op maat. Wij maken ruim de tijd om te luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen. Daarnaast kijken we goed naar hoe de overkapping perfect past bij de woning en de tuin. Zo zorgen we ervoor dat de overkapping in of rond Den Bosch helemaal voldoet aan jouw wensen en van hoge kwaliteit is. Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat op ambachtelijke wijze te werk gaat. Onze vakmensen komen bij je langs om advies te geven en gaan vervolgens zelf aan de slag met het ambachtelijk vervaardigen van de houten overkapping. Jouw wensen staan bij ons voorop, zodat wij een unieke overkapping voor je kunnen realiseren!

Realiseer jouw droomoverkapping

Dus wil je graag een overkapping op maat in Den Bosch die helemaal aansluit op jouw woning én op jouw wensen? Verandaservice levert uitsluitend maatwerk en kan aan de hand van de ideeën en met onze creatieve oplossingen zorgen voor een prachtige overkapping bij jou thuis. Meer weten? Bekijk voorbeelden van ons werk op onze website of neem gerust eens contact op!

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.