Check
Check
Check
Check
/ Overkapping Rotterdam

Overkapping op maat Rotterdam

Unieke overkapping

Een unieke houten overkapping van Verandaservice brengt sfeer naar jouw tuin en sluit helemaal aan op jouw wensen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk, en kunnen de ideale overkapping ontwerpen voor jouw tuin. Wij denken met je mee en luisteren naar jouw wensen en ideeën. Zo kunnen onze vakmensen aan de slag gaan om voor jou die fijne extra buitenruimte te creëren, zodat je meer van het buitenleven kunt gaan genieten!

Wat is uw woonwens?

Met plezier, creativiteit en oog voor detail werken onze echte vakmensen aan jouw overkapping voor Rotterdam. Wij zijn een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf dat uitsluitend overkappingen en veranda’s op maat maakt. Bij ons vind je dus geen standaard overkapping, maar eentje die helemaal aansluit op jouw tuin en woning. Voor ons is een persoonlijke aanpak erg belangrijk en we overleggen dan ook graag met jou. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, zodat de nieuwe houten overkapping aan jouw woning in Rotterdam helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Wij willen graag een unieke overkapping voor je ontwerpen, zodat je die sfeervolle extra buitenruimte heeft bij jouw woning.

Overkapping in Rotterdam door Verandaservice

Bij Verandaservice vind je de juiste vakmensen om jouw ideale overkapping op maat voor Rotterdam neer te zetten. Wij zijn er voor je van ontwerp tot uitvoering. Onze vakmensen komen bij je langs voor een adviesgesprek en zijn er ook voor het bouwen van de overkapping. Zo heb je slechts één aanspreekpunt en weet je precies hoe jouw overkapping in Rotterdam eruit komt te zien.

Wij staan altijd open voor vragen, ideeën, en het bedenken van creatieve oplossingen. Zo creëren wij een fijne nieuwe buitenruimte voor jou, die compleet vakkundig is gebouwd. Meer weten? Bekijk voorbeelden van ons werk op onze website of neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?