/ Overkapping Tilburg

Vakmanschap met plezier

Houten overkappingen en veranda’s zijn ons vak en maatwerk is bij ons de standaard. Onze echte vakmensen creëren altijd een uniek ontwerp dat precies past bij uw woning. Wij zijn een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf met een persoonlijke aanpak. De vakmensen van Verandaservice werken hard, en met veel plezier aan uw houten overkapping in Tilburg. We horen graag uw woonwensen en realiseren daarmee een overkapping die helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Wij worden enthousiast van het creëren van een heerlijke buitenruimte, zodat u ontspannen kunt genieten van het buitenleven. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en komen met creatieve oplossingen, zodat u uw ideale overkapping in Tilburg krijgt.

Houten overkapping van Verandaservice

Bij Verandaservice kunnen wij de overkapping van uw dromen realiseren. Bij ons kunt u rekenen op een uniek ontwerp en een vakkundige uitvoering. Onze vakmensen komen langs voor het advies, en zijn er voor u tijdens de opbouw. Wij komen het project persoonlijk uitvoeren, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. U kunt altijd terecht bij ons met uw wensen en vragen, want wij hebben persoonlijke aandacht voor u en uw droomplek in de tuin. Wilt u meer weten? Bekijk voorbeelden van onze veranda’s op de website of neem gerust eens contact met ons op.

Verandaservice helpt u graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat u werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die u met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.