/ Overkapping Venlo

Echt vakmanschap

Verandaservice heeft echte vakmensen die jouw ideale overkapping op maat voor Venlo kunnen neerzetten. Met oog voor detail, creativiteit en enthousiasme werken onze vakmensen aan jouw houten overkapping voor Venlo. Wij zijn een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf dat uitsluitend overkappingen en veranda’s op maat maakt. Bij ons vind je dus geen standaard overkapping, maar eentje die helemaal aansluit op jouw tuin en woning. Wij zijn er voor je van ontwerp tot uitvoering. Onze vakmensen komen persoonlijk bij je langs voor een adviesgesprek en komen ook de overkapping bouwen. Zo heb je slechts één aanspreekpunt en weet je precies hoe jouw overkapping in Venlo eruit komt te zien.

Een unieke overkapping van Verandaservice

Voor ons is een persoonlijke aanpak erg belangrijk en we overleggen dan ook graag met u. Doordat wij alleen maatwerk leveren, zijn de mogelijkheden oneindig. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, zodat de nieuwe houten overkapping in Venlo helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Het maakt ons enthousiast om voor je een fijne extra buitenruimte te creëren bij jouw woning met een heerlijke sfeer. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op.

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.