Check
Check
Check
Check
/ Overkapping Venlo

Houten overkapping Venlo

Sfeer in je tuin

Overkapping Venlo

Als je lekker beschut wilt kunnen zitten in jouw tuin, kan een overkapping op maat bij jouw woning in Venlo een goede investering zijn. Een unieke houten overkapping van Verandaservice brengt sfeer in jouw tuin en kan helemaal op maat worden gemaakt door onze vakmensen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk, en kunnen voor jouw tuin de ideale overkapping ontwerpen. Wij denken met je mee en luisteren naar jouw wensen en ideeën. Zo kunnen onze vakmensen aan de slag gaan om voor je die fijne extra buitenruimte te creëren, zodat je meer van het buitenleven kunt gaan genieten!

Echt vakmanschap

Overkapping Venlo

Verandaservice heeft echte vakmensen die jouw ideale overkapping op maat voor Venlo kunnen neerzetten. Met oog voor detail, creativiteit en enthousiasme werken onze vakmensen aan jouw houten overkapping voor Venlo. Wij zijn een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf dat uitsluitend overkappingen en veranda’s op maat maakt. Bij ons vind je dus geen standaard overkapping, maar eentje die helemaal aansluit op jouw tuin en woning. Wij zijn er voor je van ontwerp tot uitvoering. Onze vakmensen komen persoonlijk bij je langs voor een adviesgesprek en komen ook de overkapping bouwen. Zo heb je slechts één aanspreekpunt en weet je precies hoe jouw overkapping in Venlo eruit komt te zien.

Een unieke overkapping van Verandaservice

Voor ons is een persoonlijke aanpak erg belangrijk en we overleggen dan ook graag met jou. Doordat wij alleen maatwerk leveren, zijn de mogelijkheden oneindig. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, zodat de nieuwe houten overkapping helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Het maakt ons enthousiast om voor onze klanten een fijne extra buitenruimte te creëren bij hun woning. Voor die heerlijke sfeer. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op.

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?