/ Projecten / Garage als buitenkamer

Benut de beschikbare woonruimte.

De veranda vakman denkt mee. Hoeveel bergruimte wil je nog over houden? Hoe groot kan de buitenkamer worden?
Ook is het mogelijk een nieuwe berging te maken, afgewerkt met bijvoorbeeld zwarte potdekseldelen. Als je weet wat het wordt, gaan we aan de slag. We maken een nieuw dak met een sfeervol balkenplafond. De opening voor een eventueel rookkanaal van een buitenkachel kunnen we ook voorzien. En heb je hulp nodig bij het slopen van de buitenmuren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dat is het grote voordeel van maatwerk! Je vraagt het de vakman. Verandaservice denkt mee en geeft advies. Vooraf ontvang je een duidelijke offerte. Dat is overigens geheel vrijblijvend. Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. We bouwen in Nederland en België.

Zo ziet het verbouwingsproces er uit. Het rechter gedeelte van deze garage is berging gebleven. In dit geval konden de bestaande garagedeuren behouden blijven. Er is nu minder bergruimte, maar daarvoor kregen de bewoners extra woonruimte terug. Ruimte waar ze het hele jaar door écht plezier van hebben. En de bergruimte die overbleef, is lekker overzichtelijk en blijft opgeruimd. Echt zo’n beslissing waarvan je denkt, dat we dat niet eerder hebben gedaan.

Garage als buitenkamer

Ik ergerde me altijd aan die rommelige garage. En nu? Nu hebben we een prachtige buitenkamer. We zitten er graag. Samen of met familie en vrienden. Van juni tot oktober leven wij buiten!

Saskia

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?