/ Veranda Breda

Wij realiseren jouw woonwensen

Verandaservice is een kleinschalig bedrijf dat zorgt voor een persoonlijke aanpak bij iedere klant. Onze vakmensen luisteren naar jouw wensen zodat ze jouw ideale veranda op maat in of rondom Breda kunnen creëren. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten veranda’s, maatwerk is bij ons de standaard. Wij maken een uniek ontwerp dat helemaal past bij jouw wensen én aansluit op jouw woning. Onze vakmensen komen persoonlijk bij je langs voor een adviesgesprek, maar ook voor de uitvoering van het project. Zo weet je precies bij wie je terecht kunt met vragen en zorgen. We horen graag jouw woonwensen, zodat wij een veranda iBreda kunnen maken waar je nog lang van kunt genieten.

Veranda op maat Breda

Voor een sfeervolle, vakkundig gebouwde houten veranda op maat ben je bij Verandaservice aan het juiste adres. Wij leveren uitsluitend ambachtelijk maatwerk en maken een veranda die een perfect verlengstuk is van jouw woning. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en luisteren naar onze klanten. We hebben aandacht voor de kleinste details en zijn er voor je van ontwerp tot uitvoering. Zo creëren wij met behulp van jouw buitenwoonwens jouw ideale veranda in Breda. Meer weten? Bekijk meer op onze website, of neem gerust contact met ons op.

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.