/ Veranda Venlo

Oog voor detail

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met echte vakmensen die op ambachtelijke wijze, prachtige houten veranda’s kunnen bouwen. Door creatieve oplossingen te zoeken en met oog voor detail worden jouw woonwensen tot leven gebracht. Verandaservice staat voor een persoonlijke aanpak en staat altijd open voor jouw vragen en ideeën. Zo kunnen we samen jouw ideale veranda voor Venlo realiseren! Wij maken namelijk geen standaard veranda’s. Wij leveren uitsluitend maatwerk voor al onze klanten. Wij ontwerpen en bouwen een veranda die helemaal aansluit bij jouw woning en tuin. Onze vakmensen komen persoonlijk bij je langs voor een adviesgesprek, en zijn er ook tijdens de gehele uitvoering van het project. Zo heb je een duidelijk aanspreekpunt en kun je altijd bij ons terecht met vragen en opmerkingen.

Houten veranda in Venlo van Verandaservice

Voor een unieke, sfeervolle veranda in Venlo ben je bij Verandaservice aan het juiste adres. Wij maken een ontwerp dat past bij jouw wensen en zorgen ervoor dat er een veranda komt te staan van kwaliteit. Onze vakmensen worden enthousiast van het verwezenlijken van de veranda van jouw dromen. Zo kun je straks heerlijk genieten van een gezellige sfeer in de buitenlucht! Wil je meer weten? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem gerust contact op.

Verandaservice helpt je graag verder met het nemen van deze beslissingen. Zodat je werkelijk jarenlang zult genieten van de extra woonruimte die je met een houten terrasoverkapping creëert. Hout is warm, sfeervol en je kunt het prachtig bewerken. Echt van hout is toch het mooist!

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.