De buitenkamer wordt volwassen

De buitenkamer wordt volwassen

De buitenkamer wordt volwassen

Het voorjaar breekt goed door, groen verschijnt overal om ons heen en als het even kan, pikken we de zonnestralen mee. Naar buiten! Het geeft energie, het ontspant.

Buiten bezig zijn in de tuin, een boek lezen in de zon, lekker koffie drinken. Daarbij zoeken we comfort. We willen buiten koken, buiten eten en eigenlijk buiten net zo comfortabel kunnen leven als binnen. De buitenkamer wordt volwassen!

 

En dat is te merken. Mensen besteden serieus aandacht aan de uitbreiding van de leefruimte buiten. De gedachte om het terras te overkappen om droog te zitten, is te simpel. Er moet iets komen te staan dat de woning verrijkt. Veel mensen kiezen daarbij voor een veranda van hout. En geef ze eens ongelijk. Het is een sfeervol materiaal en het gaat lang mee.

Om zo lang en comfortabel mogelijk tijd buiten door te brengen wordt gedacht aan daglicht in de veranda. Aan warmte in de vorm van een sfeervolle haard. Aan klassieke bovenlichten en hardstenen sokkels voor die jaren dertig uitstraling. Een uitbreiding van de woning die echt meerwaarde oplevert!

Inspiratie nodig? Bekijk meer foto’s in onze gallery.

Of bekijk het verhaal van ’the making of’ 70m2 leefruimte!

Saskia Withoos

 

P.S. Interesse om jouw blog over buitenleven hier te plaatsen? Stuur een mail naar info@verandaservice.nl

 

 

Interessant? Deel het met anderen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *