Check
Check
Check
Check
/ Sedum op dak veranda

Sedum op dak veranda

Voordelen duurzaam sedum op dak veranda

Met sedum op het dak van je veranda, gaat je dak langer mee. De isolatie verbetert, waardoor het tijdens hete zomerdagen een stuk koeler blijft. Op natte dagen houdt het sedum dak op je veranda of terrasoverkapping overtollig regenwater vast. Dit ontlast de afvoer en het riool. En dan hebben we het nog niet eens over de vele groene voordelen. Je omgeving wordt veel groener, vanaf je bovenverdieping kijk je op je levende daktuin. Door een toename van de biodiversiteit draag je optimaal bij aan de natuur. Daar stellen veel gemeentes een subsidie tegenover.

Tevreden klanten

In het blog van Hans en Nicole, klanten van Verandaservice, lees je meer. Zij hebben zelf sedum geplaatst en vertellen over hun ervaringen. Ook wij hebben sinds twee jaar een mooi lichtgewicht sedum verandadak en we kunnen het écht van harte aanbevelen.

Wij regelen het voor je!

Neem contact op voor meer informatie. Wij bestellen een top kwaliteit sedum en verzorgen de aanleg op het dak. Wij kennen onze daken, dus maak gebruik van de vakkennis van de veranda vakman! Onze offerte is vrijblijvend. Als je wilt weten of sedum iets voor jouw dak is, dan geven wij graag persoonlijk advies. Wij garanderen dat je iedere dag weer, zomer of winter, geniet van je groene daktuin.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?