Sedum op dak veranda

Sedum op dak veranda

Sedum op dak veranda

Heb je een houten veranda of terrasoverkapping? Daar heb je vast veel plezier van. Heb je al eens gedacht aan sedum op het dak van de veranda?
Op dit moment krijgen wij veel vragen over het plaatsen van een sedumdak bij de bouw van een veranda of overkapping. Het past natuurlijk helemaal in deze tijd van verduurzaming. Een sedum daktuin is ook echt heel mooi. Het leeft, want insecten en vogels vliegen af en aan. Elk seizoen valt er iets te ontdekken. Zoals de mooie bloei in de zomer.

Voordelen duurzaam sedum op dak veranda

Met sedum op het dak van je veranda, gaat je dak langer mee. De isolatie verbetert, waardoor het tijdens hete zomerdagen een stuk koeler blijft. Op natte dagen houdt het sedum dak op je veranda of terrasoverkapping overtollig regenwater vast. Dit ontlast de afvoer en het riool. En dan hebben we het nog niet eens over de vele groene voordelen. Je omgeving wordt veel groener, vanaf je bovenverdieping kijk je op je levende daktuin.  Door een toename van de biodiversiteit draag je optimaal bij aan de natuur. Daar stellen veel gemeentes een subsidie tegenover.

Tevreden klanten

In het blog van Hans en Nicole,  klanten van Verandaservice, lees je meer. Zij hebben zelf sedum geplaatst en vertellen over hun ervaringen. Ook wij hebben sinds twee jaar een mooi lichtgewicht sedum verandadak en we kunnen het écht van harte aanbevelen.

Wij regelen het voor u!

Wil je graag sedum, maar zie je er tegenop om het zelf te doen? Wij kunnen sedum op je veranda of terrasoverkapping plaatsen. Wij regelen een goed product en zorgen ervoor dat het netjes op het dak van de veranda geplaatst wordt. Zoals klanten dat van ons gewend zijn.

Offerte